Η Μπουλέ θυμήθηκε τη σχέση της με τον Ουγγαρέζο | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:17
9/1/2013

Η Μπουλέ θυμήθηκε τη σχέση της με τον Ουγγαρέζο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί κάποτε παλιά (όχι πολύ παλιά) η Νάντια Μπουλέ να απέφευγε να μιλήσει για την παλαιά (ναι αυτή την έχει την παλιότητα της) σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, όμως αυτό πλέον δεν ισχύει.

 

 Η πολυτάλαντη Νάντια μίλησε για τον παρουσιαστή του Πρωινού mou και ήτο λαλίστατη. Και τι δεν είπε για εκείνον, που ήρθε το πρώην αγόρι της και κοκκίνισε στον αέρα της εκπομπής, όταν η Σάσα Σταμάτη του μετέφερε τα λόγια της Νάντιας. Κι αν δεν τον έπαιρναν στο ψιλό οι υπόλοιποι, ίσα που θα δάκρυζε κιόλας. Γιατί, δεν είναι και λίγο να σου πλέκει το εγκώμιο (έστω και με μεγάλη καθυστέρηση) η πρώην σου. Κι επιτέλους να σε... θυμάται, αφού όλοι θυμόμαστε παλιότερες δηλώσεις του Ουγγαρέζου ότι η Μπουλέ έκανε πως δεν τον γνώριζε!

 «Ο Δημήτρης σε καμία περίπτωση δεν ήταν λάθος επιλογή. Είναι ένας άνδρας που εκτιμώ και έχω μέσα στην καρδιά μου. Δεν έχω τίποτα κακό να πω. Η σχέση μας έχει περάσει από διάφορες φάσεις. Υπήρξαν περίοδοι που δε μιλούσαμε καθόλου ή που μιλούσαμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο. Αλλά ήταν πάντα μια πολύ ειλικρινής σχέση, γι’ αυτό και ο Δημήτρης υπήρξε ένας σημαντικός άνθρωπος στη ζωή  μου» δηλώνει σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ.

Η Μπουλέ σχολίασε και την περίφημη δήλωση του Δημήτρη ότι εκείνη έκανε πως δεν τον γνώριζε. «Μπορεί κάποιες στιγμές ο Δημήτρης να ήταν συναισθηματικά φορτισμένος, αλλά ξέρω καλά πως ότι έχει πει δεν το είπε ποτέ με κακή πρόθεση. Το έχουμε συζητήσει κιόλας, γιατί όπως σου είπα έχουμε πολύ καλές σχέσεις και δεν αισθάνομαι ότι πρέπει να τον δικαιολογήσω, αλλά δεν έχω παρεξηγήσει και τίποτα από ότι έχει πει. Όταν είπε ότι έκανα πως δεν τον γνώριζα, αναφερόταν σε μια περίοδο που πραγματικά απέφευγα να μιλήσω για εκείνον επειδή ήμουν σε μια άλλη σχέση και το έκανα από σεβασμό για τον άνθρωπο που είχα δίπλα μου».

Και συνεχίζει: «Στον Δημήτρη μπορώ να λέω πώς είμαι, πώς νιώθω, τι έχω στο μυαλό μου, σε όποια φάση της ζωής μου κι αν βρίσκομαι. Και μπορεί κάποιες στιγμές να τον εκνεύρισα ή να με στεναχώρησε, αλλά υπάρχει ένα κομμάτι αγάπης και ουσιαστικού ενδιαφέροντος που δεν αλλάζει»

Πάντως, αν απορείς γιατί το ζεύγος χώρισε, απλά θα μείνεις με την απορία. «Αυτό είναι πολύ προσωπικό και δεν έχει καμία σημασία. Το διάστημα που ήμασταν μαζί, δεν ήμασταν ιδιαίτερα αναγνωρίσιμοι και δεν είχε ασχοληθεί κανείς μαζί μας. Δεν έχουμε λόγο να ανατρέχουμε στο παρελθόν. Τα θετικά συναισθήματα που έχουν μείνει και στους δύο είναι αυτά που μετράνε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ