Η Μενεγάκη «έσφαξε» με το γάντι τον Λιάγκα: «Δεν έχει πει λίγα και για μένα» [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:35
15/2/2017

Η Μενεγάκη «έσφαξε» με το γάντι τον Λιάγκα: «Δεν έχει πει λίγα και για μένα» [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τη μήνυση που υπέβαλε η Αθηναΐς Νέγκα στον Γιώργο Λιάγκα ύστερα από τα σχόλια που έκανε για εκείνη συζήτησαν στην Ελένη και με αφορμή αυτή, η Μενεγάκη για πρώτη φορά μίλησε ανοικτά για τον παρουσιαστή και για όσα έχει πει εκείνος κατά καιρούς και για την ίδια:

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

«Το να πεις για μια εκπομπή αν σου αρέσει ή δεν σου αρέσει και να το δικαιολογήσεις, αυτά συμβαίνουν συνέχεια στην τηλεόραση.»

Και συνέχισε:

«Αν δέχεται και ο ίδιος την κριτική για τις δικές του εκπομπές που μπορεί να έχει παρουσιάσει ή να παρουσιάζει και τώρα και νομίζω -δεν μπορώ να σας πω ότι έχω παρακολουθήσει τα πάντα, τον έχω παρακολουθήσει πιο πολύ στο Πρωινό... Για μένα δεν έχει πει και λίγα, ούτε και για την οικογένειά μου και κλείνω την παρένθεση γιατί δεν είμαι εγώ η πρωταγωνίστρια, τότε έχει κάθε δικαίωμα, αρκεί να μη θίξει προσωπικά κάποιον, να μιλάει για όποια εκπομπή θέλει, όπως ο καθένας μπορεί να μιλάει για όποια εκπομπή θέλει. Άλλο οι εκπομπές, άλλο οι άνθρωποι και άλλο οι οικογένειες. Υπάρχει μεγάλη διαφορά!

Ο καθένας έχει ένα ευαίσθητο σημείο. Αν τον πατήσεις εκεί θα αντιδράσει. Θα φτάσει και στη δικαιοσύνη, ένα ευαίσθητο σημείο. Αλλουνού είναι το παιδί του, αλλουνού είναι οι χαρακτηρισμοί που αφορούν τον ίδιο, για άλλον είναι η δουλειά του δεν θέλει να τον ακουμπάνε, άλλος η προσωπική ζωή και η ιδιωτικότητά του. Ο καθένας μας έχει ένα ευαίσθητο σημείο. Αν ο άλλος το πιάσει, φτάνεις στη δικαιοσύνη. Μπορεί 10 χρόνια να μην αντιδράς και τον 11ο να πεις, στο πιο ήσυχο από αυτά που έχεις ακούσει, μπαμ! Δεν το ξέρεις.»

Και κατέληξε η Ελένη: 

«Πάντως, όταν υπάρχουν παιδιά οφείλουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί και όχι μόνο όταν εμείς το έχουμε ανάγκη για μας. Να το σκεφτόμαστε και για τους άλλους, όταν εμείς δεν το έχουμε ανάγκη. Αυτό πιστεύω εγώ, να είμαστε δίκαιοι στη ζωή.»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ