Η Μελίτα καλείται να διαλέξει στρατόπεδο! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:13
26/4/2011

Η Μελίτα καλείται να διαλέξει στρατόπεδο!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Λουκάς ενημερώνει τον αστυνόμο ότι πίσω από το μακελειό στο βουνό κρύβονται μεγάλα συμφέροντα και πολλά χρήματα. Τον συμβουλεύει να ερευνήσει τη σχέση που είχε η Αντιγόνη με την 'Αννα, διότι έτσι είναι πολύ πιθανό

 

Ο Λουκάς ενημερώνει τον αστυνόμο ότι πίσω από το μακελειό στο βουνό κρύβονται μεγάλα συμφέροντα και πολλά χρήματα. Τον συμβουλεύει να ερευνήσει τη σχέση που είχε η Αντιγόνη με την 'Αννα, διότι έτσι είναι πολύ πιθανό να βρει τις απαντήσεις που ψάχνει. Η Δάφνη εκβιάζει συναισθηματικά τον Ηλία πως αν μείνει και άλλο στην Εδέμ, θα κάτσει και αυτή μαζί του. 'Ετσι, τον πείθει να πάει μαζί της στο σπίτι.

Η Εύα και η Νόρα καταθέτουν για την υπόθεση Ρούσσου. Ο Λουκάς είναι πολύ ευχαριστημένος με την εξέλιξη, καθώς η ανακρίτρια είναι πολύ αξιόλογη και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση. Ο αστυνόμος συμβουλεύει τον Χρήστο να συνεργαστεί και να πει την αλήθεια για όσα ξέρει. 'Ομως, η Νταίζη τον καθησυχάζει, λέγοντάς του ότι δεν πρόκειται να πάθουν τίποτα. Η Μελίτα προειδοποιεί τη Νόρα ότι ο πατέρας της σκοπεύει να αντεπιτεθεί με θεμιτά και αθέμιτα μέσα. Η Νόρα την προτρέπει να διαλέξει στρατόπεδο, για να μην βρεθεί ανάμεσα στα πυρά. Η Στέλλα συγκρούεται με την Αμαλία, η οποία φοβάται ότι αν αποκαλυφθεί το σχέδιο με τον Λουκά, θα βρεθεί εκτεθειμένη.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ