Η μάχη της ξανθιάς | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:03
23/9/2009

Η μάχη της ξανθιάς

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Ο παλιώς είναι αλλιώς, αλλά ο νέος είναι ωραίος... Σε θηλυκό γένος βέβαια, αφού είναι και οι δύο ξανθές και έχουν gossip διάθεση. Όμως, η AGB τις φέρνει αντιμέτωπες μέχρις εσχάτων. Η Χριστίνα Λαμπίρη, η παλιά «Super star», κατατροπώθηκε στην πρεμιέρα της από την «Πολύ μπλα μπλα» Φαίη Σκορδά, που θεωρείται το 10 το καλό για το Alter.

Ο παλιώς είναι αλλιώς, αλλά ο νέος είναι ωραίος... Σε θηλυκό γένος βέβαια, αφού είναι και οι δύο ξανθές και έχουν gossip διάθεση. Όμως, η AGB τις φέρνει αντιμέτωπες μέχρις εσχάτων. Η Χριστίνα Λαμπίρη, η παλιά «Super star», κατατροπώθηκε στην πρεμιέρα της από την «Πολύ μπλα μπλα» Φαίη Σκορδά, που θεωρείται το 10 το καλό για το Alter. To πρώτο ραβασάκι της AGB για τη Φαίη Σκορδά, 19,6 μέσος όρος και 15,8 στα νεανικά κοινά ηλικίας 15-44, έφερε σαμπάνιες και ευφορία στα στούντιο του Αlter, ενώ αντίστοιχα στο Star η Χριστίνα Λαμπίρη, με μέσο όρο 11,7 (14,3 στα νεανικά κοινά 15-44), έκανε τους πάντες να παγώσουν. Το «αουτσάιντερ» Φαίη Σκορδά κατάφερε να ξεπεράσει το τρακ και τουλάχιστον στην έναρξη να αφήσει δεύτερη τη Χριστίνα Λαμπίρη. Όσο και αν η Χριστίνα φημίζεται για την ψυχραιμία της, πληροφορίες που διέρρευσαν από τηλεοπτικές πηγές την ήθελαν πολύ αγχωμένη μέχρι να πάρει τα πρώτα νούμερα της τηλεθέασης στα χέρια της και στη συνέχεια πολύ προβληματισμένη, μόλις είδε ότι η... διαρροή κοινού στην αντίπαλη εκπομπή ήταν μεγάλη.

Και μπορεί μεν η Χριστίνα, ως έμπειρη περί τα τηλεοπτικά και ευγενικός χαρακτήρας, να μην έβαλε τις φωνές, αλλά όσοι την είδαν στο κανάλι διέκριναν πίσω από το χιούμορ της, που τη σώζει τις περισσότερες φορές, ανησυχία.

Ως άψογη επαγγελματίας, όμως, διατήρησε την ψυχραιμία της, έκανε τις συσκέψεις της, στρώθηκε με τους συνεργάτες της να βρουν θέματα και άλλαξε πολλά από όσα ίσχυαν. «Ψυχραιμία», ήταν η λέξη που ακουγόταν στο δικό της «στρατόπεδο», γιατί γνωρίζει ότι, αν δεν περάσουν μερικές μέρες, ώστε να έχουν σαφή εικόνα με τα νούμερα, δεν χρειάζεται πανικός.

«Μπλα μπλα» με σαμπάνιες
Στο άλλο «στρατόπεδο» η Φαίη Σκορδά ήταν ενθουσιασμένη με το πρώτο ραβασάκι της AGB, καθώς για έξι συνεχόμενα τέταρτα ήταν πάνω από 20%! Πετούσε στην κυριολεξία από χαρά, ενώ στο φινάλε της εκπομπής κατέφθασε και η σαμπάνια, για να... βραχεί η επιτυχία. Βέβαια, τόσο η Φαίη όσο και οι συνεργάτες της γνωρίζουν ότι έχουν ακόμα πολύ δρόμο μπροστά τους, γιατί το κοινό είναι απαιτητικό. Ωστόσο, οι επόμενες μέρες θα δείξουν ποια θα είναι τελικά η φετινή super star στη μάχη των μεσημεριανών, καθώς τα δύο «στρατόπεδα» καταστρώνουν σχέδια «αλληλοεξόντωσης»!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ