Η Μάγδα του Αυτιά τα «έχωσε» στον Παπαδάκη | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:13
16/11/2012

Η Μάγδα του Αυτιά τα «έχωσε» στον Παπαδάκη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έχει πάρει πολύ τα πάνω της φέτος η Μάγδα Τσέγκου, η οποία όχι μόνο το λαλάει στη διάρκεια της εκπομπής, αλλά είναι φορές που λες ότι τούτη θα «φάει» και τη δουλειά του Γιώργου του Αυτιά.

 

Χαμπάρι δεν παίρνει η Μάγδα, η οποία τα πήρε ακόμη και με τον Γιώργο Παπαδάκη, τον οποίο κατηγόρησε ότι... αντιγράφει την εκπομπή τους! «Ο δάσκαλος;» όπως θα αναρωτιέται και ο Αυτιάς στην αποκάλυψη της Μάγδας.

 

Η Τσέγκου, που λες κατηγορεί μέσα από το blog της τον «δάσκαλο» ότι η παρουσίαση οικονομικών θεμάτων στο όρθιο μπροστά από το videowall είναι δική τους πατέντα που «κλάπηκε» από τους ανταγωνιστές. Αν και στην περίπτωση τούτη, η κλοπή... άργησε 8 μέρες! Έχουμε και λέμε και πώς τα έγραψε η Μάγδα:


«Με έκπληξη σήμερα το πρωί ενημερώθηκα πως η εκπομπή μας αντιγράφηκε από άλλο κανάλι.  Λέω μπράβο...καλό αυτό, όμως δεν ήξερα τι εννοούσαν! Πριν από καιρό αρχίσαμε στην εκπομπή να κάνουμε την παρουσίαση των καρτών όρθιοι μπροστά στο στούντιο. 
Καλά μέχρι εδώ, δεν ανακαλύψαμε δα και την Αμερική...
Όμως, πριν από μία εβδομάδα ζητήσαμε στον αέρα από τον κύριο Αλέξη Μητρόπουλο, να έρθει μαζί μας όρθιος, να μας εξηγήσει τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης .  Ο Γιώργος μου είπε μπροστά σε όλους χαριτολογώντας, «Καλά Μάγδα, τώρα θα φάμε αντιγραφή σε δύο εβδομάδες, το πολύ.»
Αποφασίσαμε μετά από εκείνη την ημέρα να αναλύουμε τις κάρτες ξεχωριστά με τον κάθε ειδικό όρθιοι. Πέρασαν 8 ημέρες! Σηκώσαμε το Σάββατο τον κύριο Χριστόπουλο τον φοροτεχνικό και βέβαια τον Άδωνη Γεωργιάδη να μας σχολιάσει τις μειώσεις των επιδομάτων στις οικογένειες με παιδιά. 
Ο Αυτιάς τελικά κάτι ήξερε... σήμερα το κατάλαβα και εγώ και όσοι ήταν παρόντες καλεσμένοι στην εκπομπή μας εκείνη την ημέρα. Ο φοροτεχνικός Αντώνης Μουζάκης σχολιάζει όρθιος τις κάρτες στο Πρωινό του Παπαδάκη Τετάρτη 14-11-2012 

Η αντιγραφή, άργησε μόνο... 8 ημέρες. Γι αυτό λένε πως όταν στερεύουν οι ιδέες, αρχίζουν οι αντιγραφές . 
Κάτι ξέρουν!

Με εκτίμηση 
Μάγδα Τσέγκου»

 

Είδες η Μάγδα;

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ