Η Ξένια κάνει νέα απόπειρα δολοφονίας | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:53
26/4/2011

Η Ξένια κάνει νέα απόπειρα δολοφονίας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ραγδαίες θα είναι αυτή και την επόμενη εβδομάδα οι εξελίξεις στη «Ζωή της άλλης», αφού οι ανατροπές, οι εντάσεις και οι ίντριγκες δεν λένε να τελειώσουν!

Ραγδαίες θα είναι αυτή και την επόμενη εβδομάδα οι εξελίξεις στη «Ζωή της άλλης», αφού οι ανατροπές, οι εντάσεις και οι ίντριγκες δεν λένε να τελειώσουν!

Μία νέα απόπειρα δολοφονίας περιλαμβάνει το σενάριο, με την «Ξένια» να προσπαθεί να δολοφονήσει για δεύτερη φορά την «Κάτια». Μετά την ταυτοποίηση του DNA και την αποκάλυψη πως η «Ελπίδα» είναι η πραγματική εγγονή της «Κάτιας» και η κόρη του «Ηλία» και της «Βάσως», η «Ξένια» είναι η μεγάλη χαμένη της υπόθεσης.

Μπορεί ακόμα να μη γνωρίζουν οι πάντες την αλήθεια και φυσικά αυτή η αποκάλυψη να μην έχει φτάσει στα αυτιά και της ίδιας, όμως, βλέπει γύρω της να διαμορφώνεται ένα περίεργο κλίμα και όλοι να την κοιτούν... ύποπτα. Την ίδια ώρα, η σύγκρουση ανάμεσα στην «Ελπίδα» και την «Ξένια» είναι αναπόφευκτη. Μία σύγκρουση απίστευτης σφοδρότητας, η οποία θα φτάσει τις σχέσεις των δύο γυναικών στα άκρα... Βλέπετε, η «Ελπίδα» πια είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει ό,τι της ανήκει!

Τι θα δούμε στη «Ζωή της άλλης» αναλυτικότερα;

Η Κάτια εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες του παρελθόντος και αποφασίζει να καταφύγει στη βοήθεια του Ανδρόνικου. Η Ξένια ψάχνει απεγνωσμένα κάποιον άνθρωπο να μοιραστεί τις ανησυχίες της. Πάει στο μπαρ της Ρενέ για να βρει τον Σωτήρη, αλλά αντί γι’ αυτόν συναντάει κάποιον που δεν περίμενε... Στη συνέχεια αποφασίζει να απαλλαγεί οριστικά από το άγχος που της προκαλεί η Κάτια...

Η αναμέτρηση Ξένιας και Ελπίδας γίνεται με μεγάλη ένταση. Ο Μάνος μαθαίνει από τον Ηλία μια είδηση που δεν περίμενε ποτέ να ακούσει. Στο μεταξύ γίνεται μία σημαντική προσέγγιση ανάμεσα στον Φάνη και τη Λίλιαν, ενώ η Ελενα ανακοινώνει στον Φάνη νέα που τον ρίχνουν από τα σύννεφα. Η Κάτια προσπαθεί να χωνέψει τα όσα της λέει η Ελπίδα. Η Θάλεια βρίσκει τον Γιάννη και, αποφασισμένη να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, του εξηγεί ότι δεν τρέχει τίποτα ανάμεσα σε αυτή και στον Κίμωνα...

Η Τόνια, φεύγοντας από το δωμάτιο του Φάνη, πέφτει πάνω στον Σωτήρη που δεν χάνει την ευκαιρία να της επιτεθεί λεκτικά και να την κατακρίνει, που είναι κολλημένη στο παρελθόν. Στο μεταξύ, η Ελπίδα μαγειρεύει με την Κάτια και όλα δείχνουν ότι οι δύο γυναίκες έχουν αρχίσει να χτίζουν μία πολύ τρυφερή σχέση μεταξύ τους.

Ο Αλέξης και η Ελπίδα κόβουν κάθε επικοινωνία μεταξύ τους. Στο μεταξύ, ο Χάρης πιέζει την Ελπίδα να μιλήσει ξανά στον Αλέξη, προκειμένου να τον ενημερώσει για την καινούργια ενέργεια της Ξένιας. Η σχέση του Αλέξη με τη Στέλλα είναι σε καλό δρόμο, ενώ η Κάτια εξακολουθεί να χρειάζεται τη βοήθεια του Ανδρόνικου, προκειμένου να ανασυνθέσει πλήρως το παρελθόν της. Ο Σωτήρης ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να προσεγγίσει την Κάτια.

Η Στέλλα συγκρούεται με τον Αλέξη όταν μαθαίνει ότι της είπε ψέματα για να συναντήσει την Ελπίδα. Η Κάτια εκφράζει στον Σωτήρη τη γνώμη της για το άτομό του και του ξεκαθαρίζει ότι θεωρεί πως δεν του χρωστάει τίποτα. Η Ελπίδα αποκαλύπτει στον Αλέξη ότι φοβάται πως η Ξένια είναι επικίνδυνη. Στο μεταξύ, ο Φιλίππου ψάχνει την Ξένια στην εταιρεία.

Ο Αλέξης υπόσχεται στην Ελπίδα να την προστατεύσει από κάθε μελλοντικό σχέδιο της Ξένιας. Παράλληλα, ο Σωτήρης βάζει λόγια στη Λίλιαν και την κάνει να τσακωθεί με τον Φάνη. Ο Χάρης με την Ελπίδα συζητούν για την Ξένια και η Ελπίδα σκέφτεται ότι έχει μια ιδέα για το πού μπορούν να τη βρουν. Φεύγουν με τον Χάρη για να την αναζητήσουν.

Η Λίλιαν καλεί την Ελενα στο μαγαζί και, ανήσυχη για τη σχέση της με τον Φάνη, της μεταφέρει όσα έμαθε από τον Σωτήρη σχετικά με την Τόνια...

Η Λίλιαν ανησυχεί με την προσέγγιση Τόνιας και Φάνη και η Ελενα την προτρέπει να επισπεύσει τη διαδικασία του γάμου τους. Λίγο πριν το γάμο του Νικόλα, η Πόλα τον παγιδεύει με σκοπό να τιμωρήσει την αδιαφορία του γι’ αυτή. Η Κάτια διστάζει να πάρει μια απόφαση για το πώς θα αντιμετωπίσει την Ξένια. Στο μεταξύ, το μίσος της Ξένιας για την Ελπίδα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο...

  • Το σατανικό σχέδιο
    Η «Ξένια» έχει απομείνει πια μόνη, χωρίς κανέναν σύμμαχο στο πλευρό της και με τη λίστα των εχθρών της να μεγαλώνει επικίνδυνα. Ετσι, όπως είναι φυσικό, αρχίζει να αισθάνεται μία τεράστια ανασφάλεια και πριν να είναι αργά, δεν διστάζει να προχωρήσει παρακάτω τα σατανικά της σχέδια, προκειμένου να λύσει οριστικά τα προβλήματά της. Τα σχέδιά της αυτά περιλαμβάνουν τον... πνιγμό της «Κάτιας»!

Νάνσυ Νικαλαΐδου

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ