Η κριτική που καίει την Τατιάνα: Ύμνος στη δυστυχία οι εκπομπές της | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:32
22/3/2016

Η κριτική που "καίει" την Τατιάνα: "Ύμνος στη δυστυχία οι εκπομπές της"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Φέτος είναι η χρονιά της Τατιάνας αφού μετά τη μετακόμιση της παρουσιάστριας στην απογευματινή ζώνη του Epsilon και με το ύφος της εκπομπής να είναι κομμένο ραμμένο στα μέτρα της, τα νούμερα τηλεθέασης την αποζημιώνουν καθημερινά με το παραπάνω.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Στη στήλη της στο TV Έθνος, η τηλεκριτικός Νάνσυ Νικολαΐδου, η οποία υπήρξε επί χρόνια συνεργάτης της, αναφέρθηκε μεν στην επιτυχία του “Τατιάνα Live”, έσφαξε δε με το γάντι την παρουσιάστρια αφού το χαρακτήρισε “ύμνο στη δυστυχία”.

"Σαρώνει κάθε απόγευμα το «Τατιάνα Live» μέσα από το Epsilon, μια και επέστρεψε στο καθαρόαιμο, σκληρό δημοσιογραφικό στυλ που ομολογουμένως της ταιριάζει γάντι. Από την άλλη μεριά, όμως, οι εκπομπές που βγάζει στον αέρα είναι μανούλα μου... ύμνος στη δυστυχία! Τόσο που ακόμα και στα πατώματα να είσαι, φτάνεις στο σημείο να αισθάνεσαι καλύτερα, βλέποντας τα όσα διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια σου".

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ