Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αποκάλυψε τι θα γίνει τελικά με την Εθνική Ελλάδος | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:37
2/3/2016

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αποκάλυψε τι θα γίνει τελικά με την "Εθνική Ελλάδος"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πέρσι την απολαμβάναμε στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, “Εθνική Ελλάδος”, αλλά το πότε θα δούμε τον δεύτερο κύκλο της σειράς που πάγωσε λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας στη χώρα μας.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Τηλέραμα η γνωστή ηθοποιός εξέφρασε την ελπίδα πως θα δούμε τη συνέχεια ακόμα και αν αργήσει λιγάκι:

«Όταν τα ΜΜΕ ορθοποδήσουν, πιστεύω πως το ΜΕGΑ θα μας δώσει το "πράσινο φως" για να συνεχίσουμε. Κρατάμε την ελπίδα και περιμένουμε».

Βέβαια, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή ξεκαθραίζοντας πως:

«Δεν ανέχομαι, δεν έχω πια τα περιθώρια να ανεχτώ. Ξέρω πώς θέλω να συμπεριφέρομαι και πώς να μου συμπεριφέρονται. Μεγάλωσα σε καλή οικονομική κατάσταση, με παιδεία, γονείς και ανθρώπους δίπλα μου να με στηρίζουν. Δεν το επέτρεπε η ανατροφή μου να αφήσω έναν άντρα να μου φερθεί άσχημα. Ακόμη κι αν αγάπησα, έφυγα».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ