Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αποκάλυψε πότε θα δούμε νέα επεισόδια της «Εθνικής Ελλάδος» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:59
7/9/2015

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αποκάλυψε πότε θα δούμε νέα επεισόδια της «Εθνικής Ελλάδος»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Γιώργος Καπουτζίδης ξεκαθάρισε με post στο προφίλ του στο Instagram ότι η «Εθνική Ελλάδος» δεν κόβεται, όπως ακουγόταν τελευταία, αλλά θα επιστρέψει στους δέκτες μας αν και θα καθυστερήσει.

Ωστόσο, δε διευκρίνισε πότε θα επανέλθει η σειρά με νέα επεισόδια, απορία που μας την έλυσε η  Κωνσταντίνα Μιχαήλ μέσω Facebook.

«Η σειρά που αγαπήσαμε όλοι η "Εθνική Ελλάδος",θα πάρει το χρόνο της! Ο παραγωγός μας προσπάθησε ,ο δημιουργός της ,ο Γιώργος Καπουτζίδης το πάλεψε,όμως η κατάσταση αυτή τη στιγμή δε βοηθά για την υλοποίηση τόσο απαιτητικών σήριαλ.Η τηλεόραση πρέπει να πάει στα καλύτερα κι όχι στα φθηνότερα και τα ξεπετουάρ ! Οπότε μένουμε απέξω γι'αυτή τη σεζόν και δώσαμε υπόσχεση αφοσίωσης και τιμής να επανακάμψουμε όπως μας/σας πρέπει.

Το σπουδαιότερο απ'όλα είναι η πρώτη φορά στη δουλειά μας που αλληλοεπικοινωνήσαμε κι αλληλουποστηριχτήκαμε ,μικροί -μεγάλοι,οχι γιατί χάσαμε δουλειά για φέτος. Όχι γιατί θα πρέπει να βρούμε απ'αλλού εισόδημα. ούτε γιατί θά 'μαστε εκτός τηλεόρασης.

Συνομιλήσαμε όλοι με όλους ,γιατί θα μας λείψει,η δημιουργία,το μεράκι,το πάθος κι η αγάπη που είχαμε μεταξύ μας...κι αυτό έβγαινε και σε σας! εν αναμονή,λοιπόν σημαντικότερων εξελίξεων στον κόσμο κι ας μη γίνει για φέτος η Εθνική Ελλάδος.

Θα ξαναγυρίσει,αξιοπρεπής ,δυνατή,αστεία,και εύχομαι με σταθερότητα που της πρέπει. (αυτό ισχύει για όλους μας-ανεξαρτήτου επαγγέλματος,πιστεύω,χρώματος,τρόπου ζωής)».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ