Η Καινούργιου «αδειάζει» την Ηλιάκη! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:08
2/10/2014

Η Καινούργιου «αδειάζει» την Ηλιάκη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τελικά, έχουν πλάκα οι φιλίες στην τηλεόραση, ειδικά όταν έχουν άδοξο τέλος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα εδώ η Κατερίνα Καινούργιου και η Μαρία Ηλιάκη

που δεν χρειαζόταν να είσαι επιστήμονας για να καταλάβεις ότι τα δύο girls από το καλοκαίρι τα έχουν «σπάσει», ξεχνώντας τις δηλώσεις αγάπης και τα κολλητηλίκια τους. Και μπορεί πριν λίγες μέρες, η Ηλιάκη να δήλωνε ότι την Κατερίνα την αγαπά και απλά έχουν χαθεί, έρχεται εκείνη και την «αδειάζει» κανονικά και με το νόμο.  

Γιατί ναι μεν τονίζει κι εκείνη ότι την αγαπά (κι αφού αγαπιούνται γιατί δε μιλιούνται, θα μου πεις), αλλά δηλώνει ότι κάνει κι ένα ξεσκαρτάρισμα ανθρώπων!

«Με τη Μαρία, δε μιλάμε πια. Θα σου πω την αλήθεια: μερικές φορές μου λείπει πάρα πολύ σαν φίλη. Κάποιες καταστάσεις και κάποιες συγκυρίες μας οδήγησαν έως εκεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν την αγαπάω, ότι δεν τη σέβομαι κι ότι δεν την ευγνωμονώ για πολλά πράγματα. Κάποια στιγμή, στο μέλλον, πιστεύω ότι θα ξαναμιλήσουμε. Με τη Μαρία, είχαμε δημιουργήσει ένα άψογο δίδυμο γυναικών τηλεοπτικά, που δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το ξαναπετύχω – όλη αυτή τη χημεία, όλο αυτό που «έβγαινε». Είναι ένας άνθρωπος που αγάπησα πολύ και που αγαπώ ακόμα. Θέλω να είναι καλά, δεν θεωρώ ότι είναι «απέναντί μου», γιατί δεν την έχω δει ποτέ ανταγωνιστικά και δεν θα το κάνω και στην παρούσα φάση» δηλώνει αρχικά.

Και συνεχίζει: «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν κρατάει κακίες. Δεν έχω κάνει ποτέ κακό σε κανέναν και αγαπάω πολύ εύκολα, δένομαι με τους γύρω μου. Έχω απογοητευτεί πολύ τον τελευταίο καιρό από διάφορες καταστάσεις στη ζωή μου. Νομίζω ότι σε όλες τις σχέσεις, ακόμη και στις επαγγελματικές, αποζητώ την αγάπη – και αν εγώ δεθώ με κάποιον, πιστεύω ότι και ο άλλος νιώθει το ίδιο. Αυτό, όμως δεν συμβαίνει πάντα. Όντως, λοιπόν, αυτή την εποχή κάνω κάποια ξεκαθαρίσματα. Πολλοί άνθρωποι μπορεί να σε θέλουν στη ζωή τους επειδή πολύ απλά σε χρειάζονται ή «τους κάνεις» για τη συγκεκριμένη στιγμή. Θέλω, λοιπόν, ανθρώπους με ωραίες ψυχές. Προτιμώ να συνεργαστώ με κάποιον «μέτριο» που να έχει πολύ καλή ψυχή, παρά με κάποιον κακοπροαίρετο άνθρωπο, ακόμη κι αν βρίσκεται στην κορυφή. Καλύτερα να είσαι φίλος με κάποιον που βρίσκεται πιο μακριά, αλλά έχει ωραία ψυχή, από το να είσαι με κάποιον κάθε μέρα και να σε υπονομεύει».

Και ρωτάμε εμείς τώρα: τα τελευταία λόγια πάνε στην Ηλιάκη ή μήπως στο Νίκο Μουτσινά που βρίσκεται στην κορυφή (τουλάχιστον όταν έπαιζε το Δέστε Τους) και η καινούργιου τον είχε κάτι σαν... θεό; Και τον ήθελε και για κουμπάρο της; Ή μήπως και στους δύο; 

 

Συνέντευξη: περιοδικό Celebrity

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ