Η Ηλιάκη παίρνει τη θέση του Μουτσινά στο Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:00
14/6/2016

Η Ηλιάκη παίρνει τη θέση του Μουτσινά στο Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Από την πρώτη στιγμή που ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε πως δε θα ήθελε του χρόνου να συμμετέχει και πάλι στο Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ, το ερώτημα που προέκυψε ήταν το ακόλουθο κι έχει δύο μέρη.

Εφόσον συνεχίσει η εκπομπή, θα την παρουσιάζει μόνη της η Μπεκατώρου ή θα έχει και πάλι κάποιο συμπαρουσιαστή; Εάν ναι, ποιός θα πάρει τη θέση του Μουτσινά στο πλευρό της; Μήπως δε θα είναι άντρας, αλλά γυναίκα; Ίσως η Μαρία Ηλιάκη;

 

Σήμερα στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη “Με το Καλημέρα”, η Κλεοπάτρα Πατλάκη έδωσε τις απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα αν και ακόμα δεν παύει να είναι νωρίς για οριστικές αποφάσεις από πλευράς ANT1. 

«Θυμάστε που σας έλεγα ότι το Πρωινό ΣουΚου δεν πρόκειται να κοπεί; Βγήκαν και έγραφαν “κόβεται, δεν θα συνεχίσει”. Όχι, το Πρωινό ΣουΚου παραμένει και του χρόνου, σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1. Θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου και μένει να δούμε τώρα αν θα είναι μόνη της. Μένει να δούμε αν θα βάλουν κάποιον ή κάποια δίπλα στη Μαρία. Είναι πολύ νωρίς ακόμα.

 

Εγώ ρώτησα χθες “υπάρχει περίπτωση η Μαρία Ηλιάκη να μετακινηθεί από το Πρωινό στο Πρωινό ΣουΚου;” και μου λένε όχι. Μου είπαν ότι “η Μαρία Ηλιάκη είναι ένα πρόσωπο του ΑΝΤ1 και το αν θα παραμείνει ή όχι, εξαρτάται από το τι θέλει η ίδια να κάνει και αν θα τα βρούμε σε αυτό το θέμα”. Πόσο μπορεί να βάλει νερό στο κρασί της; Να κάνει κάτι παράλληλα με κάποιους άλλους γιατί μόνη της αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι σε concept.

Κρατάμε το σίγουρο εμείς, ότι το ΣουΚου συνεχίζει και του χρόνου με την Μαρία Μπεκατώρου».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ