Η γυμνή πλάτη της Σκορδά πάγωσε on air τον Λιάγκα! [photo] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:54
18/3/2016

Η γυμνή πλάτη της Σκορδά "πάγωσε" on air τον Λιάγκα! [photo]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί τις τελευταίες μέρες, ο καιρός μόνο ανοιξιάτικος δεν είναι, όμως, τη Φαίη τη Σκορδά την έχει "χτυπήσει" η Άνοιξη για τα καλά. τα λουλουδάκια που ανθίζουν, τα πουλάκια τσίου, τσίου, ήρθε η παρουσιάστρια κι "έστειλε" το σύζυγο, πρωινιάτικα.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ως συνήθως, η Σκορδά μπήκε με καθυστέρηση στην εκπομπή. Κάθισε στην καρεκλίτσα της, ενώ το τζιν παντελόνι και το μπεζ κορμάκι δεν τράβηξε την προσοχή των υπολοίπων. Ωστόσο, η αποκάλυψη έγινε λίγο αργότερα και του Γιώργου του Λιάγκα τού ήρθε... ταμπλάς!

 

Το ζεύγος, που λες, σηκώθηκε να παρουσιάσει το δώρο που δίνουν στους τηλεθεατές. Και καθώς η Σκορδά γύρισε την πλάτη, αποκαλύφθηκε ότι το κορμάκι που φορούσε, παρά ήταν σέξι, αφού άφηνε ακάλυπτη όλη την πλάτη. 

"Πάγωσε" ο σύζυγος με την εμφάνιση, αφού δεν την είχε προσέξει μέχρι εκείνη τη στιγμή και δε μπορούσε να μην το σχολιάσει. Με το στόμα ανοιχτό τη ρώτησε τι της συνέβη. «Τι σου συνέβη; Σε έπιασε η άνοιξη" τη ρώτησε. Κι εκείνη παραδέχτηκε ότι λίγο ο ήλιος, λίγο τα πουλάκια, την έκανε την αποκαλυπτική την εμφάνιση

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ