Η Γερμανού πάει μεσημέρι απέναντι από Μενεγάκη & Στεφανίδου | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:25
18/6/2015

Η Γερμανού πάει μεσημέρι απέναντι από Μενεγάκη & Στεφανίδου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Λίγες ώρες αφότου παραδέχθηκε η Ναταλία Γερμανού στα «Καρντάσιανς» ότι θα αλλάξει ζώνη από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, έρχεται και το δελτίο τύπου από το Ε να μας ανακοινώσει επίσημα τι σχεδιάζουν από κοινού για του χρόνου.

«Το E TV από την πρώτη στιγμή που  εντάχθηκε η  Ναταλία Γερμανού στο δυναμικό του,  πίστεψε σε μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία με την λαμπερή παρουσιάστρια και τελικά το σλόγκαν της Ναταλίας …Έψιλον …εδώ είμαι και εγώ θα συνεχιστεί με την ανανέωση του συμβολαίου της για έναν ακόμα χρόνο.

Δυνατά μπαίνει στη μάχη της νέας σεζόν η Ναταλία Γερμανού η οποία ανανέωσε το συμβόλαιο της με το E TV για 1+1 χρόνο.

Από την καινούργια χρονιά η Ναταλία βάζει τη σφραγίδα της στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού αναλαμβάνοντας ένα νέο μαγκαζίνο από τη 1:00 ως τις 4:00, ενώ θα συνεχίσει και την επιτυχημένη της εκπομπή « Μη χανόμαστε».

Η τρίωρη μεσημεριανή εκπομπή θα έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα και η δημοφιλής παρουσιάστρια ήδη έχει ξεκινήσει μαζί με τα στελέχη του καναλιού την αναζήτηση της ομάδας που θα την πλαισιώσει και η οποία θα αποτελείται από επαγγελματίες του δημοσιογραφικού και καλλιτεχνικού χώρου.

Η Ναταλία Γερμανού άλλωστε ξέρει πολύ καλά να είναι πάντα …μες την καλή χαρά!»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ