Η επίσημη ανακοίνωση για το Star Academy με Βίσση-Καρβέλα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:42
20/1/2017

Η επίσημη ανακοίνωση για το Star Academy με Βίσση-Καρβέλα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το Star Academy είναι γεγονός! Έρχεται στο Epsilon τον Μάρτιο με τα μεγαλύτερα ονόματα του μουσικού στερεώματος, Άννα Βίσση – Νίκος Καρβέλας.

 

Το μεγαλύτερο μουσικό Show που έχει προβληθεί σε περισσότερες από 40 χώρες, έρχεται μέσα από τη συχνότητα του EPSILON, για να αναδείξει το επόμενο αστέρι της δισκογραφίας! Το «STAR ACADEMY» θα προβάλλεται και στην Κύπρο, μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού MEGAONE.

Οι 16 διαγωνιζόμενοι του «STAR ACADEMY» που θα καταφέρουν να περάσουν στα live μετά από  οντισιόν που θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο, θα μένουν στην ειδικά διαμορφωμένη μουσική ακαδημία και θα παρακολουθούνται από κάμερες!

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν την καθημερινότητα των μουσικών αστεριών και θα έχουν καθοριστικό ρόλο στην παραμονή ή όχι των παικτών στη μουσική ακαδημία.

Η ομάδα επαγγελματιών του «STAR ACADEMY»  θα τους εκπαιδεύσει και θα τους μάθει το μυστικό της επιτυχίας! Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, αποτελούν μέλη της πιο δυνατής κριτικής επιτροπής που υπήρξε ποτέ στην Ελληνική τηλεόραση!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ