Η Ελεονώρα το παραδέχτηκε: «Έμπαινα μέσα δεν ήξερα τι συμβαίνει» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:45
17/11/2015

Η Ελεονώρα το παραδέχτηκε: «Έμπαινα μέσα δεν ήξερα τι συμβαίνει»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν καλεσμένη στο πρώτο «Όλα» για τη φετινή σεζόν και μεταξύ άλλων συζήτησε με τον Θέμο Αναστασιάδη για το δελτίο ειδήσεων του Epsilon, το οποίο πλέον δεν παρουσιάζει και για την έλευση του Νίκου Ευαγγελάτου στο σταθμό.

«Ειλικρινά δεν ξέρω πως θα έρθει ο Νίκος και τι θα γίνει. Μπορεί να σου πω πως εγώ ήταν προγραμματισμένο να φύγω από το δελτίο. Υπήρχε και στο συμβόλαιο μου. Επειδή είδαμε ότι δυο αντικείμενα δεν γινότανε να βγουν, έκανα εκπτώσεις μετά στην εκπομπή μου .Έβγαιναν πράγματα που δεν έβγαιναν όπως θα έπρεπε. Μετά που ξεκίνησα το δελτίο είχα παράπονα από τον εαυτό μου. Εξυπηρετούσα τον σταθμό μέχρι να έρθει ο Ευαγγελάτος».

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζει η δήλωση της αγαπημένης παρουσιάστριας για την περίοδο που παρουσίαζε την «Πρωινή Μελέτη» όπου εκείνη έμενε «μετεξεταστέα» στα θέματα της εκπομπής της.

«Νομίζεις ότι όταν έκανα κουτσομπολιό πήγαινα διαβασμένη; Αυτό που θα πω είναι ντροπή. Έμπαινα μέσα δεν ήξερα τι συμβαίνει. Μου έλεγαν χώρισε ο τάδε και ο τάδε. Δεν είχα το ρεπορτάζ μου το έδιναν εκείνη την στιγμή οι συνεργάτες».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ