Η Ελεονώρα πήρε... Δρόμο! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:29
5/9/2011

Η Ελεονώρα πήρε... Δρόμο!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε διπλό και τριπλό ταμπλό θα παίζει φέτος η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία εκτός από την «Πρωινή Μελέτη» και κάποια δελτία ειδήσεων τα σαββατοκύριακα, θα την ακούμε και στο ραδιόφωνο! Αυτή είναι γερή δόση. Η παρουσιάστρια

 

Σε διπλό και τριπλό ταμπλό θα παίζει φέτος η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία εκτός από την «Πρωινή Μελέτη» και κάποια δελτία ειδήσεων τα σαββατοκύριακα, θα την ακούμε και στο ραδιόφωνο! Αυτή είναι γερή δόση. Η παρουσιάστρια, λοιπόν, το πρωί της Δευτέρας έκανε το ντεμπούτο της στα ερτζιανά, μέσα από τη συχνότητα του «Δρόμος 9,89».

 

Η εκπομπή της είναι δίωρη και ξεκινάει στις 10, όταν δηλαδή θα έχει τελειώσει η τηλεοπτική. Μάλιστα, στη ραδιοφωνική της πρεμιέρα η παρουσιάστρια ανακοίνωσε την έναρξη του πρωινού στις 12 του Σεπτέμβρη (κάτι που ξέρουμε ήδη από τα τρέιλερ) αλλά και τι θα γίνει με τα δελτία ειδήσεων τα σαββατοκύριακα.

 

Βλέπεις, η Χριστίνα Λαμπίρη εκτός από τα διοικητικά καθήκοντα, θα παρουσιάζει και δύο δελτία τον μήνα και η απορία όλων ήταν τι θα γίνει με τα υπόλοιπα δύο. Θα τα λέει η Μελέτη; Ο Παναγιώτης Στάθης ή η Ελένη Τσαγκά; Σύμφωνα με την Ελεονώρα, από 25 του μήνα θα ξεκινήσει να λέει και κάποια δελτία του Star.

 

Ποια, πόσα και κάθε πότε δε διευκρίνισε. Τι είπες; Πώς την ακούσαμε στο ραδιόφωνο; Χμ. Κι από... φωνή κορμάρα!

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ