Η Ελένη στους δρόμους χωρίς ίχνος μακιγιάζ! [photos] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:46
10/2/2016

Η Ελένη στους δρόμους χωρίς ίχνος μακιγιάζ! [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μεγάλο κόλλημα με το μακιγιάζ και δη με το κραγιόν. Μην και δει συνεργάτιδα ή καλεσμένη με χρώμα κραγιόν που δεν της αρέσει, είναι ικανή ακόμα και να της το αλλάξει στον τηλεοπτικό “αέρα”. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ωστόσο, στην καθημερινότητα της η παρουσιάστρια είναι εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας, και το μακιγιάζ σπάνια έχει θέση,

 

Εξάλλου, στις καλοκαιρινές της διακοπές η Ελένη κυκλοφορεί μονίμως αμακιγιάριστη. Αμακιγιάριστη, όμως, κυκλοφορεί και το χειμώνα, όταν βγαίνει για ψώνια. Πρόσφατα, ο φακός του περιοδικού Οκ απαθανάτισε τη Μενεγάκη σε φαρμακείο στο Μαρούσι, χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

 

Το Λενιώ, όπως διαβάζουμε, στάθηκε σε ένα ράφι με κριτσίνια χωρίς γλουτένη τα οποία και αγόρασε. Άλλωστε, τον τελευταίο καιρό έχει βάλει τη γυμναστική στη ζωή της, κάνοντας πιλάτες, ενώ προσέχει και τη διατροφή της. Και τα αποτελέσματα είναι εμφανή.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ