Η Ελένη Ράντου σε μία απίθανη αποκάλυψη για το «Παρα πέντε»: Όταν τελείωσαν οι Σαββατογεννημένες, μας ζήτησε ο Καπουτζίδης και στις τρεις, να... | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:13
13/10/2019

Η Ελένη Ράντου σε μία απίθανη αποκάλυψη για το «Παρα πέντε»: "Όταν τελείωσαν οι Σαββατογεννημένες, μας ζήτησε ο Καπουτζίδης και στις τρεις, να..."

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική εμφανίστηκε η Ελένη Ράντου στο Dot. Η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και στα σήριαλ που πρωταγωνίστησε. Όπως θα δείτε στο βίντεο είχε πολλά να θυμηθεί και να αποκαλύψει, από τις συμμετοχές της σε πολύ δημοφιλή και αγαπητά σίριαλ. Ανάμεσα στα όσα είπε, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η αναφορά της στο Παρά Πέντε και τις Σαββατογεννημένες.

Αχ Ελένη: Η Χρύσα Ρώπα έπαιζε τη γιαγιά. Κανείς δεν αναρωτήθηκε ποτέ πόση διαφορά ηλικίας έχουμε. Ήταν σουρεάλ. Δεν πάταγε πολύ στην πραγματικότητα, αλλά πάταγε σε έναν φανταστικό κόσμο που είχε αυτή η ηρωίδα.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάμαι να πέφτουν άπαντες έξω, πρώτος ο κ. Καλημέρης, ο οποίος μου έλεγε: «Γιατί το έκανες αυτό; Είσαι τρελή»; Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη που κάτι παρόμοιο μου έλεγε.

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Υπήρχε μια πολύ κακή διαχείριση του Αλέξανδρου προς το όνειρό του. Έπρεπε να το είχε λίγο προστατεύσει.

Σαββατογεννημένες – Παρά Πέντε: Όταν τελείωσαν οι Σαββατογεννημένες, μας είχε ζητήσει ο Γιώργος Καπουτζίδης και στις τρεις, να κάνουμε και οι τρεις μαζί τον ρόλο της Μακρυπούλια. Ουσιαστικά, ένα πνεύμα… Γιατί μου λέει: «Κάθομαι να γράψω το καινούριο και μου έρχεται απευθείας η δική σας εικόνα». Τον είχα συμβουλεύσει να ξεκολλήσει από τη δική μας εικόνα και στην καινούρια του δουλειά να πάει με καινούρια συστατικά, με καινούρια υλικά.

Δείτε το βίντεο: 

Γιώργος Μουλάς

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ