Η Δούκισσα Νομικού θα χορέψει στο Dancing Κυριακής | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:02
23/1/2013

Η Δούκισσα Νομικού θα χορέψει στο Dancing Κυριακής

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Φανταστικές εκπλήξεις, αγαπημένη μουσική και φυσικά πολύ χορό, φέρνει για τους τηλεθεατές το 11ο Live του DANCING WITH THE STARS III.

Η Δούκισσα Νομικού βγαίνει στη σκηνή και με μια φιλόδοξη χορογραφία, αφιερώνει στην κριτική επιτροπή και στο κοινό ένα special dance show, που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Τα ζευγάρια που παραμένουν στο παιχνίδι, κάθε εβδομάδα προετοιμάζονται σκληρά για να δώσουν στο Live τον καλύτερό τους εαυτό. Αυτή την Κυριακή, οι αγαπημένες celebrities χορεύουν Jive και οι διάσημοι stars, Foxtrot.

Εκτός από τη βασική τους χορογραφία, οι διαγωνιζόμενοι αυτή την εβδομάδα προπονούνται και στο Cha Cha Cha, όχι όμως πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο τραγούδι. Αυτό συμβαίνει, διότι αφού ολοκληρώσουν την πρώτη τους εμφάνιση, θα τραβήξουν κλήρο για να μάθουν το τραγούδι θα παρουσιάσουν τις γνώσεις τους στο Cha Cha Cha. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται «Instant Dance». Θα προλάβουν άραγε οι διάσημοι stars, μέσα σε 20 λεπτά που θα έχουν στη διάθεσή τους, να προετοιμαστούν και να παρουσιάσουν μια εντυπωσιακή χορογραφία για το Instant Dance; Θα υπάρξουν ανατροπές στη βαθμολογική κατάταξη; Ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει στο τέλος της βραδιάς;

Το DANCING WITH THE STARS III κάθε Κυριακή- μέχρι και τον  μεγάλο τελικό- θα παρουσιάζει ένα super πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις και happenings που δεν έχετε ξαναδεί στο show!

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ