Η Brooke Logan από την Τόλμη και Γοητεία στις 8 Λέξεις του ΣΚΑΪ - Πώς το ανακοίνωσε η ίδια | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:51
24/9/2019

Η Brooke Logan από την "Τόλμη και Γοητεία" στις "8 Λέξεις" του ΣΚΑΪ - Πώς το ανακοίνωσε η ίδια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Ανδρέας Γεωργίου ζήτησε από την Katherine Kelly Lang να συμμετάσχει στη σειρά που υπογράφει για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και εκείνη... έρχεται!

Την είδηση μοιράστηκε η ίδια η ηθοποιός μέσα από δυο βίντεο που μοιράστηκε μέσα από τη σελίδα της στο instagram, όπου μάλιστα μιλά και ελληνικά! Εξηγεί πώς πήρε την απόφαση και ποιος θα είναι ο ρόλος της. Θα εμφανιστεί σε 8-9 επεισόδια ως μία αμερικανίδα δημοσιογράφος που έρχεται στην Ελλάδα για λίγο καιρό. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Κέρκυρα και το αποτέλεσμα θα έχει σίγουρα το ενδιαφέρον του.

Τα βίντεο αυτά [που παραθέτουμε στη συνέχεια] μοιράστηκε και μέσω του δικού του λογαριασμού ο Ανδρέας Γεωργίου, συνοδεύοντάς τα με την εξής λεζάντα:

 

Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επι λέξη «δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω», μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η «γοητεία» σου με έκανε να «τολμήσω» να σε πλησιάσω @katherinekellylang ραντεβού στην Κέρκυρα #feelingproud

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ