Η Αζάτ έγκυος από τον Αλί! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:10
31/8/2011

Η Αζάτ έγκυος από τον Αλί!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Ραμίζ και ο Κενάν συναντιούνται και ο Κενάν του προτείνει μια συμφωνία προκειμένου να σταματήσουν οι σκοτωμοί.  Η Αζάτ λέει στην Μπαντέ ότι είναι έγκυος. Ο Εγκίν, ο αρχηγός της αστυνομίας, υποβιβάζεται σε μια θέση στην Ανατολία. Ο Κενάν τον ψάχνει. Ο Εγκίν αρχικά δεν θέλει να τον βοηθήσει

 

Ο Ραμίζ και ο Κενάν συναντιούνται και ο Κενάν του προτείνει μια συμφωνία προκειμένου να σταματήσουν οι σκοτωμοί.  Η Αζάτ λέει στην Μπαντέ ότι είναι έγκυος.

Ο Εγκίν, ο αρχηγός της αστυνομίας, υποβιβάζεται σε μια θέση στην Ανατολία. Ο Κενάν τον ψάχνει. Ο Εγκίν αρχικά δεν θέλει να τον βοηθήσει, αλλά μετά του δίνει ένα αρχείο. Όλα κρύβονται πίσω από τον γάμο της Σελμά με τον Κενάν.

Ο Εζέλ προτείνει στην Εσάν μια καινούργια δουλειά. Ο Τζεγκίζ στέλνει τη Σεμπνέμ στην Αζάτ προσπαθώντας να αποκαταστήσει τη φιλία τους. Η Σεμπνέμ μαθαίνει ότι η Αζάτ θα κάνει έκτρωση. Ο Τζεγκίζ καταφέρνει να της αλλάξει γνώμη.

Ο Ραμίζ προσφέρει στον Αλί τη θέση του προκειμένου να μείνει μακριά από την Αζάτ. Ο Αλί δεν μπορεί να αποφασίσει και ο Τεφό προσπαθεί να τον πείσει να διαλέξει την Αζάτ.

Ο Αλί πείθεται και ετοιμάζεται να της κάνει πρόταση, όταν μαθαίνει ότι η Αζάτ σχεδιάζει να κάνει έκτρωση. Η Εσάν δίνει στον Εζέλ ένα γράμμα που βρήκε στο σπίτι του Κενάν. Το γράμμα αυτό αποκαλύπτει ότι ο Κενάν έχει μια κόρη. Η Μπαντέ τους βλέπει και φεύγει απογοητευμένη. Ο Εζέλ μαθαίνει ότι ο Τεμούζ πρόκειται να σκοτώσει την Αζάτ…

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ