Η αποκάλυψη του Αλεξάνδρου για τη σχέση με τον πατέρα του | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:09
15/1/2016

Η αποκάλυψη του Αλεξάνδρου για τη σχέση με τον πατέρα του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος αποκάλυψε και τη σχέση με τον πατέρα του.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, αποκάλυψε πως η σχέση με τον πατέρα του δεν είναι καλή, καθώς πατέρας και γιος δεν έχουν καμία επικοινωνία ενώ κατόπιν μίλησε με σκληρά λόγια για τους ανθρώπους που γίνονται γονείς χωρίς να πρέπει:

 

 

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 4-5χρόνων. Με τον μπαμπά μου δεν έχουμε επικοινωνία, δεν έχουμε επαφή. Δεν είναι στενάχωρο γιατί όταν αντιληφθείς ότι όλοι δεν γεννιούνται για να γίνουν γονείς, αυτό το αντιλαμβάνεσαι στην πορεία, οπότε εκείνη τη στιγμή ίσως είναι λίγο στενάχωρο, καταλαβαίνεις ότι θα έπρεπε να έχεις και τους δύο γονείς, αλλά είχα μια μητέρα θηρίο. Τον έψαξα;

Είχαμε μία επικοινωνία, αλλά από εκεί και πέρα όταν βλέπεις ότι κωλύεται η κατάσταση, καλύτερα να κάνεις πίσω, οπότε είσαι και χαρούμενος και εσύ και εκείνος. Γιατί να μου ζητήσει συγγνώμη; Εγώ δεν κρατάω κακία για οποιονδήποτε άνθρωπο. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Από εκεί και πέρα, αν αισθάνεται καλά, είναι καλά, κι εγώ εύχομαι να είναι καλά. Αν παντρευόμουν θα τον καλούσα στον γάμο, δεν έχω τέτοιο θέμα».

Loading the player ...

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ