Η αποκάλυψη της Ελένης για το γιο της: Ούρλιαζα κι έκλαιγα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:09
24/11/2014

Η αποκάλυψη της Ελένης για το γιο της: Ούρλιαζα κι έκλαιγα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Ελένη Μενεγάκη μάς έχει συνηθίσει σε αποκαλύψεις που αφορούν την ίδια ή πρόσωπα της οικογένειας της. Έτσι, γι ακόμη μία φορά μέσα από την εκπομπή της μάς αποκάλυψε ένα περιστατικό με το γιο της Άγγελο, που την έκανε να ουρλιάζει και να κλαίει.

Το σκηνικό έλαβε χώρα στην Disneyland, όπου είχε πάει πριν δύο χρόνια μαζί με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της. «Είχα πάει με τα παιδάκια μου πριν δυο χρόνια. Πήγα με τα δύο, γιατί δε μπορείς να πας και με τα τρία σε ένα τέτοιο μέρος που έχει πάρα πολλά παιδιά όταν δεν έχεις και βοήθεια μαζί Φοβάσαι μην χάσεις κανένα, έχει τόσο κόσμο εκεί» ήταν τα αρχικά αδιάφορα σχόλια της. Γιατί το καλό ήρθε στη συνέχεια.

 

«Τα παιδιά μένανε άφωνα. Ήταν από τις σπάνιες φορές που δεν μαλώσανε ούτε μία στιγμή στο τετραήμερο που ήμασταν εκεί, βρε ούτε μία στιγμή...» είπε. Και συνέχισε: «Εγώ πάντως σε ένα κατέβηκα με πολύ κλάμα. Μπήκα σ' ένα τρένο. Με κορόιδεψε ο γιος μου και του είπα "δεν θα σε ξανασυνοδεύσω σε κανένα". Μπήκε πρώτα αυτός και μου είπε: "Μαμά καταπληκτικό... Μαμά μη φοβάσαι!" Με παίρνει ο γιος μου, ανεβήκαμε οι δυο μας και... να ουρλιάζω, να κλαίω. Παιδιά νόμιζα αυτό το ένα λεπτό ότι τελείωσα, πεθαίνω, εδώ θα μείνω. ο Άγγελος γέλαγε, νόμιζε ότι έκανα πλάκα. Όταν κατεβήκαμε, ήμουν πασαλειμμένη με μύξες και δάκρυα και να τρέμω και να του λέω "δεν θα σου το συγχωρήσω αυτό που μου έκανες. θα μπαίνεις μόνο σου σε οτιδήποτε άλλο. Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις την μάνα σου να πάθω τίποτα. Θες να πεθάνω, γιατί με έβαλες;". Μου κόπηκε η ανάσα... δεν έπρεπε να ανέβω» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

 

Και μπορεί σε εμάς να φαίνεται αστείο, όμως, το Λενιώ παραλίγο να το χάναμε. Μπρρρρ

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ