Η αποκάλυψη Μακαλιά για το Epsilon & οι απειλές του Φουρθιώτη! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:01
28/3/2016

Η αποκάλυψη Μακαλιά για το Epsilon & οι απειλές του Φουρθιώτη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου και το Νίκου Μουτσινά ήταν ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με το epsilon και το αδοξο τέλος αυτής. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός μιλάει για τη δυσάρεστη εμπειρία από τη συνεργαρία του με το κανάλι.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

 «Για το Epsilon τα έχω πει. Να 'ναι καλά οι άνθρωποι, να συνεχίζουν να κάνουν τις δουλίτσες τους. Μου χρωστάνε πολλά και είχαν πολύ κακή συμπεριφορά. Ήταν ό,τι χειρότερο έχω ζήσει στην επαγγελματική μου ζωή. Αλλά η συνεργασία με τα παιδιά, την Κατερίνα και τον Κρατερό, ήταν από τις μοναδικές εμπειρίες της ζωής μου. Τέσσερις ώρες, ζωντανά στην τηλεόραση; Πολύ ωραία εμπειρία. Θα το ξαναέκανα! Όντως πέρασα πάρα πολύ καλά μαζί τους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, ο οποίος πέρυσι ήταν στην παρέα της εκπομπής, "Στα καλά καθούμενα". 

Ωστόσο, όσα είπε στο πρωινό του ΑΝΤ1 έκαναν έξαλλο τον Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα, δε δίστασε να εκτοξεύσει απειλές εναντίον του ηθοποιού, αλλά και το διδύμου Μουτσινά - Μπεκατώρου, επειδή αναφέρθηκαν στο θέμα αυτό.

 

Εξάλλου, ο Φουρθιώτης, στο κανάλι εκτός από παρουσιαστής, είναι και εμπορικός διευθυντής.  

 

«Άκουσα σήμερα στην εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου και του Νίκου Μουτσινά τον κύριο Μακαλιά, που έλεγε κάποια σχόλια για τον σταθμό Epsilon και τα αναπαρήγαγε το πρωινό του ΑΝΤ1... Χαίρομαι όταν οι άνθρωποι δεν είναι συμβουλευμένοι σωστά από νομικούς συμβούλους ώστε να γνωρίζουν ότι η διαπόμπευση και η αναφορά δικαστικών εκκρεμοτήτων διά του Τύπου είναι μηνύσιμα. Μπορεί ο οποιοσδήποτε, με μια αγωγή την οποία θα καταθέσει. Γίνεται συκοφαντική δυσφήμηση σε μια εταιρεία διά του Τύπου και, μάλιστα, από ένα σταθμό εθνικής εμβέλειας», ανέφερε.

 

Και πρόσθεσε:

«θα παρακαλούσαμε θερμά, επειδή το Epsilon έχει και γραφείο Τύπου και νομική υπηρεσία, καλό θα είναι όταν βγαίνει ένα θέμα που αφορά την δικαιοσύνη και ακόμα δεν έχει τελεσιδικήσει, δεν έχει γίνει καν δικαστήριο, πριν βγει η οποιαδήποτε άποψη να καλούνται και οι δύο πλευρές. Ετσι νομίζω λέει και ο κώδικας της ΕΣΗΕΑ. Δεύτερον, καλό θα είναι κάποιοι άνθρωποι να προστατεύονται, διότι η προσβολή μια εταιρείας διά του Τύπου μπορεί να επιφέρει δικαστικές εκκρεμότητες και επιπτώσεις στους ανθρώπους που το κάνουν δια του Τύπου. Οποιοσδήποτε μπορεί να έχει μια δικαστική διαφωνία, είτε με άλλον άνθρωπο, είτε με μία εταιρεία, αλλά γι’ αυτό υπάρχει η ελληνική Δικαιοσύνη. Τα τηλεοπτικά κανάλια δεν είναι δικαστήρια! Επαναλαμβάνω, η συκοφαντική δυσφήμηση δια του Τύπου προκαλεί νομικές διαδικασίες σε αυτούς τους οποίους το προκαλούν».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ