Η απόγνωση της Εσάν! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:32
25/8/2011

Η απόγνωση της Εσάν!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Τζεγκίζ καταστρώνει ένα σχέδιο ενάντια στον Γιουσούφ Ενγκίρ. Η Σεμπνέμ, κρυφακούγοντας το σχέδιο, λέει στον Τζεγκίζ ότι δεν θέλει πλέον να συνεργάζεται μαζί τους. Στην πραγματικότητα όμως, ο Τζεγκίζ έχει καταστρώσει ένα σχέδιο ενάντια στον Εζέλ και όλους τους συμμάχους του, μαζί με τον Γιουσούφ Ενγκίρ.

 

Ο Τζεγκίζ καταστρώνει ένα σχέδιο ενάντια στον Γιουσούφ Ενγκίρ. Η Σεμπνέμ, κρυφακούγοντας το σχέδιο, λέει στον Τζεγκίζ ότι δεν θέλει πλέον να συνεργάζεται μαζί τους. Στην πραγματικότητα όμως, ο Τζεγκίζ έχει καταστρώσει ένα σχέδιο ενάντια στον Εζέλ και όλους τους συμμάχους του, μαζί με τον Γιουσούφ Ενγκίρ. Ο Εζέλ ανακαλύπτει ότι η διεύθυνση της Μπαντέ είναι ψεύτικη και καθώς υποψιάζεται ότι είναι κατασκόπους του Γιουσούφ Ενγκίρ, την απολύει.


Ο Τεφό παρακολουθεί ένα βράδυ την Μπαντέ και μαθαίνει ότι πηγαίνει σε κάποια αποθήκη. Ο Εζέλ τη βρίσκει και ανακαλύπτει την αλήθεια γι’ αυτή και τη ζωή της. Ο Τεμούζ δίνει πάλι ναρκωτικά στη Σεμπνέμ και της ζητάει να βρει τον Ραμίζ. Η Εσάν λέει στον Εζέλ ότι μπορούν να είναι και πάλι μαζί, αλλά εκείνος της λέει ότι είναι ερωτευμένος με άλλη.

Ο Γιουσούφ αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την οικογένεια του Εζέλ, για να του κάνει κακό. Ο Τζεγκίζ δεν του το επιτρέπει λόγω του Καν και καβγαδίζουν. Ο Γιουσούφ δεν πτοείται και ετοιμάζει κάτι μακάβριο. Δεν γνωρίζει όμως, ότι ο Εζέλ του έχει στήσει άλλη μια παγίδα. Ο Τεφό λέει στη Σεμπνέμ ότι δεν μπορεί να την προστατεύσει άλλο πια, ενώ ο Αλί και η Αζάτ λύνουν τα μεταξύ τους προβλήματα. Ο Εζέλ συστήνει την Μπαντέ στην οικογένειά του. Η Εσάν είναι έξω από το σπίτι και τους κοιτά με απόγνωση…

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ