Η απίστευτη συνάντηση Ελένης και υπουργού Παιδείας | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:25
20/11/2013

Η απίστευτη συνάντηση Ελένης και υπουργού Παιδείας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία τυχαία συνάντηση με τον υπουργό παιδείας, Κων/νο Αρβανιτόπουλο είχε η Ελένη Μενεγάκη και κατέληξε σε έναν απίστευτο διάλογο.

 Με αφορμή το θέμα για τους  σωσίες που είχαν στην εκπομπή, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι συναντήθηκε τυχαία με τον υπουργό, που μοιάζει εκπληκτικά στον Γρηγόρη Γκουντάρα.

 

«Εμένα θα μου πεις που τον είδα κάπου από κοντά και ταράχτηκα! Νόμιζα ότι ήρθε ο Γρηγόρης ακάλεστος;», είπε το Λενιώ στην Ζαρίφη, όταν ανέφερε την ομοιότητα του Γκουντάρα με τον υπουργό.

 

 «Του λέω ''συγνώμη πόσο μοιάζετε με τον συνεργάτη μου, Γρηγόρη Γκουντάρα!'' Και μου είπε: «Μου το έχει πει πάρα πολύς κόσμος!'' Γέλαγε ο άνθρωπος!»

 

Σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρουμε τι να πρωτοσχολιάσουμε. Ότι η Μενεγάκη είπε με μια φυσικότητα στον υπουργό ότι μοιάζει με τον Γκουντάρα, λες και είναι ο συνεργάτης κάποιος διάσημος, ο Τζορτζ ο Κλούνεϊ ας πούμε; Ή ότι ο υπουργός και τον Γκουτνάρα ήξερε και ότι μοιάζουν ήξερε; Ή ότι ο κόσμος συναντάει τη σήμερον ημέρα κοτζάμ υπουργό Παιδείας και του λέει για τον... Γκουντάρα;;;;;

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ