Η απίστευτη αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τον Πρωινό Καφέ | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:55
9/3/2016

Η απίστευτη αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τον "Πρωινό Καφέ"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο


Τα τελευταία πέντε χρόνια η Ελένη Μενεγάκη μας λέει “καλησπέρα” στη μία το μεσημέρι, όμως, για δεκαέξι χρόνια μας καλημέριζε στις 10 το πρωί αρχικά από τον “Πρωινό Καφέ” και στη συνέχεια μέσα από τον “Καφέ με την Ελένη”.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Χθες (Τρίτη 8 Μαρτίου) η Μενεγάκη αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τη ζόρισε περισσότερο από όλα όταν ξεκίνησε την παρουσίαση του πρωινού μαγκαζίνο του ANT1.

 

 

Η Ωραία Ελένη της τιβί ταλαιπωρούνταν από το... πρωινό ξύπνημα και μάλιστα, ούτε η μητέρα της δεν το πίστευε ότι θα μπορούσε να σηκώνεται την ώρα που έπρεπε.

«Όταν είχα πιάσει δουλειά στον «Πρωινό Καφέ» τότε, όταν είπα στη μητέρα μου ότι έπιασα δουλειά μου λέει “τι ώρα θα ξυπνάς;”. Λέω 6:30. Μου είπαν θα με ξυπνάνε από το κανάλι. Πράγματι με έπαιρναν από το τηλεφωνικό κέντρο κάθε πρωί».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ