Η απίστευτη αποκάλυψη Καλημέρη για το Voice, ανατρέπει όσα ξέραμε! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:29
13/11/2015

Η απίστευτη αποκάλυψη Καλημέρη για το Voice, ανατρέπει όσα ξέραμε!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένος στη νέα εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show ήταν το βράδυ της Πέμπτης (12/11) ο Τζώνης Καλημέρης. Ο νέος διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου, μίλησε για όλα. Μεταξύ αυτών και για το Voice, που σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, το κανάλι του Αμαρουσίου, έχασε τα δικαιωματά του.

Ωστόσο, η αποκάλυψη που έκανε ο Καλημέρης για το λαμπερό σόου, έφερε τη μεγάλη ανατροπή. Και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, αφού όπως αποκάλυψε, το Voice... αγνοείται! Στην κυριολεξία.

 

 

 

«Το βέβαιο είναι πως δεν το έχουμε εμείς. Δεν ξέρω αν το χάσαμε, αλλά τα ίχνη του “Voice” αγνοούνται. Δεν ξέρουμε πού είναι το “Voice”. Ήμασταν στη διαπραγμάτευση, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, και κάποια στιγμή η εταιρία που έχει τα δικαιώματα μας ενημέρωσε ότι το “Voice” αγοράστηκε από κάποιον άλλον, χωρίς να μας λένε ποιον, και μάλιστα για την Ελλάδα και κάποιες άλλες περιοχές, χωρίς να μας λένε ποιες. Από τότε, το “Voice” αγνοείται. Ψάχνω να βρω ποιος έχει τα δικαιώματα για να μιλήσω μαζί του και δεν μπορούμε να τον βρούμε», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

 

Και πρόσθεσε: «Ακούω όσα λέγονται. Πιθανώς κάτι από όλα αυτά να είναι σωστό. Εάν ισχύει ότι αυτοί οι άνθρωποι αγοράζουν δικαιώματα για να τα πουλήσουν στα κανάλια, κάνει τη ζωή μας λίγο ευκολότερη. Μπορεί να μην μπορούμε να τα αγοράσουμε από εκεί που τα παίρναμε, αλλά θα τα πάρουμε από κάποιον μεσάζοντα. Αν όμως αυτοί οι άνθρωποι τα μαζεύουν για κάποιο συγκεκριμένο κανάλι, κάνει τη ζωή μας δυσκολότερη – με την έννοια ότι θα πρέπει να ψάξουμε να βρούμε πώς θα απαντήσουμε.

Το “Voice” δεν το έχουμε ξεγράψει, αλλά είναι η πρώτη φορά στην επαγγελματική μου πορεία στην ελληνική τηλεόραση που δεν έχω απάντηση. Μπορώ να σου μιλήσω για τα πάντα, θεωρώ πως είμαι από τους καλά πληροφορημένους ανθρώπους της ελληνικής τηλεόρασης. Εν προκειμένω, δεν έχω ιδέα. Ακούω και εγώ για Γερμανούς, για Τούρκους, για Άραβες, για κεφάλαια, αλλά δεν έχω δει κανέναν, ούτε μας έχει πλησιάσει κανείς».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ