Η απάντηση του Ψινάκη για την απόλυση του | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:29
8/12/2011

Η απάντηση του Ψινάκη για την απόλυση του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ηλία Ψινάκη για την απομάκρυνση του από το Fab5 το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο δαιμόνιος μάνατζερ μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτη» για την απόλυση, αλλά και για τον Γιάννη Φλωρινιώτη,

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ηλία Ψινάκη για την απομάκρυνση του από το Fab5 το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο δαιμόνιος μάνατζερ μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτη» για την απόλυση, αλλά και για τον Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος είναι συντετριμμένος από τις τελευταίες εξελίξεις, αφού θεωρεί ότι εξαιτίας του ο Ψινάκης αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι του ΑΝΤ1.

 

 

 «Ο άνθρωπος που μου ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας μας δεν ήταν κάποιος Διευθυντής του ΑΝΤ1, αλλά ο Διευθυντής της εταιρίας παραγωγής. Ο Γερμανός Διευθυντής της εταιρίας παραγωγής συγκεκριμένα. Δηλαδή, ένας Γερμανός απέλυσε έναν Έλληνα επειδή απλά είπε τη γνώμη του» δήλωσε  χαρακτηριστικά ο Ψινάκης στην κάμερα και συνέχισε: «Δεν είμαι καθόλου στενοχωρημένος. Και γιατί να είμαι στενοχωρημένος; Ό, τι έγινε, έγινε δίκαια! Όπως εγώ είχα κάθε δικαίωμα να πω την άποψή μου για την εκπομπή από τη στιγμή που με ρώτησαν, έτσι και εκείνοι έχουν κάθε δικαίωμα να μην αποδεχτούν τη γνώμη μου, να μην τους αρέσει και να με απολύσουν! Και γιατί να με ενοχλήσει; Εδώ απολύεται η μισή Ελλάδα. Περίμενα το αποτέλεσμα! Πάτα λέω ξεκάθαρα τη γνώμη μου. Δεν μασάω και το κάνω ανεξάρτητα από πιέσεις, συμφέροντα και σχέσεις»

 

Και δε σταματά εδώ: « Διαφωνούσα πάντα και διαφωνώ στο να ξεφτιλίζεις και να εκμεταλλεύεσαι ανήμπορους ανθρώπους ή ανθρώπους σε ανάγκη. Και όταν αυτό γινόταν, με διάφορες σκηνές… αποτρίχωσης και χαλάουας, εγώ δεν συμμετείχα». Σχετικά με τον Γιάννη Φλωρινιώτη και το θέμα που δημιουργήθηκε, ο Ψινάκης κι εδώ ήταν... χείμαρρος: «Η περίπτωση του Γιάννη Φλωρινιώτη είναι πολύ διαφορετική. Ο Φλωρινιώτης είναι μύθος. Και ένας μύθος, με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να έρθει στην εκπομπή, να τον αλλάξουμε, να αλλάξουμε όλο αυτό που τον έκανε μύθο τόσα χρόνια. Αν αυτό δεν είναι πρόκληση, τότε τι είναι; Θα ήταν ρατσισμός να πούμε όχι στον Γιάννη Φλωρινιώτη τη στιγμή που μας ζήτησε βοήθεια. Και σήμερα, μετά από όλο αυτό, ο Γιάννης Φλωρινιώτης είναι συντετριμμένος. Εξαιτίας του απολύθηκε ο Μάνος Χατζιδάκις από το «Τρίτο πρόγραμμα» όταν προσπάθησε να περάσει τραγούδια του στο ραδιόφωνο, εξαιτίας του απολύθηκε τώρα ο Ηλίας Ψινάκης από το Fab5».

 

Για τα υπόλοιπα... υπέροχα αγόρια του ριάλιτι και πώς πήραν την απόλυση του λέει: «Οι υπόλοιποι συνεργάτες στο Fab5, με πρώτο τον Γιώργο Μέρλο, είναι «παγωμένοι». Δεν μπορούν ακόμα να σκεφτούν πώς θα είναι η εκπομπή μετά την αποχώρησή μου. Ο ρόλος μου ήταν οργανωτικός και ουσιαστικός, μακριά από σάχλες. Μετά τη μετάδοση του επεισοδίου με τον Γιάννη Φλωρινιώτη, θα δούμε όλοι ποιος έχει δίκαιο».

 

Και ο Τρύφων Σαμαράς είναι... παγωμένος;

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ