Η απάντηση της Πέγκυ Ζήνα σε όσους την κράζουν για τα φίλτρα στο X-Factor | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:17
21/6/2016

Η απάντηση της Πέγκυ Ζήνα σε όσους την κράζουν για τα φίλτρα στο X-Factor

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκε έντονα από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του X-Factor ήταν τα φίλτρα που χρησιμοποιούνται και η Πέγκυ Ζήνα που βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από συνέντευξη στο «Πρώτο Θέμα».

«Θα προτιμούσα να είχαν σταθεί περισσότερο σ’ αυτό που κληθήκαμε να κάνουμε. Τα φώτα και τα φίλτρα στις κάμερες είναι θέμα παραγωγής. Προσωπικά, εμφανίζομαι πάρα πολύ στην τηλεόραση εδώ και κάμποσα χρόνια. Δεν ήταν ότι δεν με είχαν δει ποτέ και τους εξέπληξε η εμφάνιση αυτή! Και όχι, δεν κουβαλούσα μαζί με την τσάντα μου κι ένα φίλτρο παρέα»!

 

Και συμπλήρωσε:

«Θα ήθελα να σταθούν στον ρόλο μου ως κριτής, αν στέκομαι καλά τηλεοπτικά, αν είμαι ευπρεπής, ευγενική. Με γεμίζει ευθύνες αυτός ο ρόλος. Η τηλεόραση είναι δυνατό μέσο, μπαίνω μέσα στα σπίτια τους, είμαι ιδιαίτερα προσεκτική ώστε να μην προσβάλω κάποιον, να μη χάσω την ψυχραιμία μου. Με χαλάει να στέκονται στα φίλτρα. Με είχαν προειδοποιήσει οι φίλοι μου, και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Ρούλα Κορομηλά. “Έλα να δεις τι ωραία που είναι η τηλεόραση, μου έλεγαν”».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ