Η απάντηση της Ναταλίας στην επίθεση του Βαλάντη για τεκνά & κοιλιακούς [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
18:51
13/4/2016

Η απάντηση της Ναταλίας στην επίθεση του Βαλάντη για "τεκνά" & "κοιλιακούς" [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο Βαλάντης πέταξε τα βέλη του κατά της Ναταλίας Γερμανού λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Μιλάνε όλοι για ρατσισμό αλλά στην πραγματικότητα κανείς δεν θέλει να είναι χοντρός, κανείς δεν γουστάρει τους χοντρούς. Όλοι παρατηρούν τους κοιλιακούς των άλλων. Άκουσα τη Ναταλία Γερμανού να αναφέρεται στο πάχος, αλλά με πόσους χοντρούς έχει πάει η Ναταλία; Ας μας πει… Μην κοιτάει τους κοιλιακούς και τα τεκνά και μετά λέει εμένα ρατσιστή!»

 

Η παρουσιάστρια του NaMaSte δεν άφησε τη δήλωση ασχολίαστη κι εμφανώς δυσαρεστημένη, έδωσε την απάντησή της στον αέρα της εκπομπής με σαφή την πρόθεσή της να μη δώσει συνέχεια, αλλά να κατεβάσει τους τόνους.

«Εγώ είχα σχέση με άνθρωπο που τον γνώρισα λεπτό και κατά τη διάρκεια που ήμασταν μαζί πήρε 10 κιλά… Δεν τον χώρισα γιατί πήρε κιλά. Δεν έχω κάτι να του απαντήσω, έχει κάθε δικαίωμα να έχει τη γνώμη του. Δε μπορώ να του φέρω ως επιχείρημα το “Κάνεις λάθος Βαλάντη, εγώ τα είχα με χοντρούς”»

Και συνέχισε:

«Οι λέξεις είναι λέξεις. Κι εγώ χρησιμοποιώ λέξεις πολλές φορές αν θέλω να εκνευρίσω κάποιον. Απλά επειδή το ξέρω το παιχνίδι, δεν το παίζω…»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ