Η απάντηση της Καινούργιου στον Μουτσινά: «Είμαι εύθυμη ζωντοχήρα» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:27
26/10/2016

Η απάντηση της Καινούργιου στον Μουτσινά: «Είμαι εύθυμη ζωντοχήρα»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε δηλώσεις του ο Νίκος Μουτσινάς χαρακτήρισε την Κατερίνα Καινούργιου «σαν την πρώην γυναίκα. Έχει τελειώσει ο γάμος, έχει προχωρήσει τη ζωή της και την εκνευρίζει που ο πρώην θα συνεχίσει κι αυτός τη ζωή του».

Όπως καταλαβαίνεις, κάτι τέτοιο η παρουσιάστρια δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσει να πέσει κάτω και έτσι σήμερα μέσα από την πρωινή εκπομπή της, του έδωσε την κατάλληλη απάντηση με μεγάλη δόση χιούμορ και από τη δική της πλευρά.

«Πάντως αν νιώθει ότι ήμασταν παντρεμένοι και χωρίσαμε, θέλω να του πω ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη διαζευγμένη. Τον αγαπάω πάρα πολύ, αλλά είμαι εύθυμη ζωντοχήρα.»

 

Και συνέχισε:

«Εμένα δεν μου άρεσε και τόσο δεν ξέρω εσύ που το βρήκες τόσο ευχάριστο τον παραλληλισμό. Αστείο είναι, γιατί ο Νίκος έχει έναν τρόπο να τα λέει πολύ χαριτωμένα, όμως ειλικρινά δεν ξέρω τι εννοούσε. Ούτε έχουμε μαλώσει, αυτό που είπε ισχύει, ούτε εγώ γκρινιάζω για κάτι. Δεν ξέρω τι του μεταφέρουν και τι του λένε, αλλά πραγματικά εγώ για τον Νίκο δεν έχω να πω κακό λόγο ποτέ.

Όπου σταθώ και όπου βρεθώ τον αποθεώνω γιατί πραγματικά θεωρώ ότι εκείνος με βοήθησε τηλεοπτικά. Τον αγαπάω πάρα πολύ κι εννοείται πως θέλω κι αυτός να προχωρήσει τη ζωή του, όπως την προχωράω και εγώ. 

Για να απαντήσω κι εγώ στο χιούμορ, να πω ότι δεν έχω λόγο να γκρινιάξω, να πω ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη ζωντοχήρα. Μπορώ να του πάρω και διατροφή; Άμα θέλει ας μου δώσει και διατροφή αφού μ' αγαπάει». 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ