Η ανακοίνωση της Τηλέτυπος για τον αποκλεισμό του Mega από τις άδειες | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:21
20/7/2016

Η ανακοίνωση της Τηλέτυπος για τον αποκλεισμό του Mega από τις άδειες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση για τα σχήματα που περνούν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και τον αποκλεισμό από τη διαδιακασία, του Mega, του πρωτου ιδιωτικού σταθμού της χώρας, η Τηλέτυπος Α.Ε. έβγαλε ανακοίνωση για τα αποτελέσματα, που έχουν προκαλέσει αίσθηση

Μετά την απόρριψη της αίτησης του Μεγάλου καναλιού από το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. έκανε την παρακάτω ανακοίνωση:

 

Μετά από 27 χρόνια κυρίαρχης παρουσίας και πολυσχιδούς προσφοράς η εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. κρίθηκε από καινοφανή όργανα, «στάσιμη».

Λάθος, εθελοτυφλία ή σκοπιμότητα άραγε;

H ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε., η μόνη πολυμετοχική εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1994 τηλεοπτική εταιρεία, διαθέτει την διαυγέστερη μετοχική σύνθεση, με ημεδαπούς και θεσμικούς αλλοδαπούς επενδυτές, την πλέον διαφανή προέλευση οικονομικών μέσων και τον μικρότερο σε σχέση με τον κύκλο εργασιών της και μάλιστα τον πλέον εξασφαλισμένο για τις Τράπεζες δανεισμό μεταξύ όλων των ηλεκτρονικών ΜΜΕ.

Έχει αποδώσει στο Ελληνικό Δημόσιο από το 1989, που λειτουργεί νόμιμα βάσει αδείας, έως σήμερα φόρους και τέλη πλέον του 1.300.000.000 ευρώ, απασχολεί δε συνεχώς προσωπικό πλέον των 500 ατόμων έχοντας καταβάλει αμοιβές ύψους 450.000.000 ευρώ.

Loading the player ...

Ευρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις Τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της και την αποδέσμευση σημαντικών χρηματικών ποσών, που θα επιτρέψει την τακτοποίηση υποχρεώσεών της.

Το MEGA συνεχίζει να λειτουργεί διεκδικώντας τα δικαιώματά του, πάντα εντός των πλαισίων της εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας, σε πείσμα των καταστάσεων και των καιρών.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ