Η ανακοίνωση για την Τσολάκη: Η πάσα από τη Μενεγάκη και ο τίτλος της εκπομπής της! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:30
30/8/2018

Η ανακοίνωση για την Τσολάκη: Η πάσα από τη Μενεγάκη και ο τίτλος της εκπομπής της!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένα νέο απολαυστικό δίωρο που θα λέει πολλά…

Πρεμιέρα για την Ελένη Τσολάκη στις 10 Σεπτεμβρίου στο νέο ανανεωμένο πρόγραμμα του Alpha. Η παρουσιάστρια επιστρέφει σε ένα απολαυστικό δίωρο που σίγουρα θα λέει πολλά. Η πάντα χαμογελαστή Ελένη Τσολάκη θα παίρνει πάσα από την Ελένη Μενεγάκη αφού η εκπομπή της θα ξεκινάει στις 15:00 ακριβώς. 

Δείτε ακόμη: Tο «Καφέ της Χαράς»: Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν στα ολοκαίνουργια επεισόδια;

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού: 

Έχει αίσθηση του χιούμορ και αισιόδοξη ματιά για τη ζωή. Έχει άποψη, ανησυχίες, ευαισθησίες και τις λέει.
«Τι λέει;»
Η νέα παρέα του μεσημεριού έρχεται από την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 15:00, και… έχει πολλά να πει. Η Ελένη Τσολάκη μαζί με τους Γρηγόρη Γκουντάρα, Δημήτρη Μακαλιά και Τζένη Μελιτά βλέπουν, ακούν, «πειράζουν» και παρουσιάζουν την επικαιρότητα με τον δικό τους τρόπο. Ό,τι ψάχνουμε, αυτά που θέλουμε να ανακαλύψουμε, όλα όσα σχολιάζουμε, αυτά που συμβαίνουν στην τηλεόραση, στα social media αλλά και στον δρόμο. Το «Τι λέει;» είναι ένα χιουμοριστικό infotainment. Μια εκπομπή με ειδήσεις, πρόσωπα, αποκλειστικές συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις απ’ όλη την Ελλάδα, παιχνίδια, μόδα αλλά και ανθρώπινες ιστορίες. Τrending topics, βίντεο που μας κάνουν να γελάμε, stories που θέλουμε να δημιουργήσουμε και συνήθως δεν προλαβαίνουμε «αποκωδικοποιούνται» και παρουσιάζονται με στυλ και χιούμορ.

Αρχισυνταξία: Γιώργος Βλαχογιάννης
«Τι λέει;»: Καθημερινά, 15:00 -17:00

Γιώργος Μουλάς

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ