Η αλήθεια για την τηλεθέαση του «Μπράβο Ρούλα»: Τι λένε τα νούμερα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:43
17/4/2016

Η αλήθεια για την τηλεθέαση του «Μπράβο Ρούλα»: Τι λένε τα νούμερα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μονοπώλησε τελικά το τηλεοπτικό κοινό η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά και του σόου «Μπράβο Ρούλα» από την τηλεόραση του Έψιλον;

Ουσιαστικά, μιλάμε για νίκη της Ρούλας σε μια μάχη με το Σπύρο Παπαδόπουλου και με το «Στην Υγειά μας» που θα έχει και συνέχεια.

 

Το “Μπράβο Ρούλα” και η Ρούλα Κορομηλά επέστρεψαν χθες Σάββατο 16/04, μέσα από την συχνότητα του καναλιού Epsilon με ένα φαντασμαγορικό σόου κάνοντας τα «μηχανάκια» της τηλεθέασης να χτυπήσουν κόκκινο!


Η Ρούλα Κορομηλά είναι αναμφίβολα η μεγάλη νικήτρια της χθεσινής βραδιάς καθηλώνοντας πάνω από 1.100.000 τηλεθεατές στη συχνότητα του Epsilon.

Αναλυτικότερα το “Μπράβο Ρούλα” έφτασε μέχρι και 30,1% σε τηλεθέαση, σημειώνοντας μέσο όρο 23,8% στο γενικό σύνολο, αλλά και στο δυναμικό κοινό με διαφορά 8,2 μονάδων από τον ανταγωνισμό.

Πάντως, στο γενικό σύνολο, το «Μπράβο Ρούλα» έδωσε μάχη με το μπασκετικό αφιέρωμα του Σπύρου Παπαδόπουλου με το «Στην Υγειά Μας» να φτάνει τελικά το 21,6%.


Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες Σάββατο 16/04 το κανάλι Epsilon ήταν στην κορυφή της τηλεθέασης ανάμεσα σε όλα τα άλλα κανάλια της Ελλάδος κατατάσσοντας το πρώτο στον ημερήσιο μέσο όρο τηλεθέασης στο σύνολο του κοινού, αλλά και στο νεανικό κοινό 15-44.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ