Η άγνωστη ζωή της Τέτας (της νυχού) | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:47
5/5/2014

Η άγνωστη ζωή της Τέτας (της νυχού)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μεγάλη φίρμα έχει γίνει τον τελευταίο καιρό η Τέτα Καμπουρέλη και ας είναι καλά η συμμετοχή της στο Just the 2 of us.

Μπορεί, βέβαια η Τέτα (η νυχού) να μην ήταν τελικά η νέα... Μαρία Μπεκατώρου, όμως, πολλοί ασχολούνται μαζί της. Και θέλουν να μάθουν περισσότερα για εκείνη.

 

Έτσι, η πιο διάσημη μανικιουρίστα της τιβί μας μέσα από την εκπομπή JOY αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή της. Έτσι μάθαμε ότι η Τέτα αρραβωνιάστηκε στα 16 της χρόνια, παρακαλώ, ενώ παντρεύτηκε όταν ήταν 20.

 

"Αρραβωνιάστηκα πάρα πολύ μικρή, στα 16, παντρεύτηκα στα 20. Δεν ήταν μια βιαστική απόφαση, ερωτεύτηκα στα 14, αγάπησα, παντρεύτηκα. Είμαστε όλα αυτά τα χρόνια με τον άντρα του, τον Βασίλη, και είμαστε πολύ ερωτευμένοι. Μέναμε στην ίδια γειτονιά στην Καισαριανή, κάναμε παρέα, ήρθε και με ζήτησε κάποια στιγμή την ημέρα της γιορτής μου, το όνομά μου είναι Θέκλα" αποκάλυψε.

 

Στη συνέχεια αποκάλυψε τις υψηλές γνωριμίες που έκανε στην αρχή της καριέρας της. Σου λέει η Τέτα ότι έχει φτιάξει τα νύχια του Κων/νου του Καραμανλή του μεγάλου και του Ιόλα! Αλλά και πλούσιων κυριών, οι οποίες την ακολούθησαν στο προσωπικό της ξεκίνημα.

 

"Έξι χρόνια δούλεψα στο πλευρό της κ. Λίζας, στο Κολωνάκι, όμως έκανα τα δυο παιδιά και σταμάτησα για να τα μεγαλώσω. Οι πελάτισσες μου, που με έχασαν από το Κολωνάκι, ήταν πλούσιες κυρίες. Για να καταλάβεις, στο κατάστημα ερχόντουσαν ο Καραμανλής, ο Ιόλας, πολλά σημαντικά ονόματα. Αυτοί οι άνθρωποι με ακολούθησαν μετά, με έπαιρναν τηλέφωνο και με ζητούσαν, μου έλεγαν "Τετούλα μου, δεν μπορούμε χωρίς εσένα, τι θα κάνουμε;" και άρχισα να πηγαίνω στα σπίτια με το παπάκι μου. Έτσι, η μία το έλεγε στην άλλη και δια στόματος με γνώρισαν" αποκάλυψε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ