Γυμνά φιλιά ανάμεσα σε Ηλιάκη- Μουτσινά; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:51
20/9/2013

Γυμνά φιλιά ανάμεσα σε Ηλιάκη- Μουτσινά;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Φυσικά δεν ξεγυμνώθηκαν χωρίς λόγο αλλά και ούτε προσπαθούν να ανταλλάξουν φιλιά χωρίς σκοπό. Η Μαρία Ηλιάκη παρέα με το Νίκο Μουτσινά φωτογραφήθηκαν για την επιστροφή της εκπομπής "Δέστε τους" που έχει πρεμιέρα τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013, στις 16:00.

 

Σαρώνουν τα πάντα. Δεν σταματούν πουθενά. Είναι έτοιμοι για όλα. Δέστε τους!

Νίκος Μουτσινάς, Μαρία Ηλιάκη, Κατερίνα Καινούργιου, Γιώργος Δάσκαλος: η εκρηκτική ομάδα που άλλαξε τα απογεύματά μας επιστρέφει με άγριες διαθέσεις.

 

Από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, στις 16:00, οι «Δέστε Τους!» εισβάλλουν στις οθόνες μας και κλείνουν το μάτι στην τηλεοπτική πραγματικότητα.

Καυστικές ατάκες, απρόβλεπτη θεματολογία, ανατρεπτικές ενότητες, βραβεύσεις του ύψους και του βάθους, χιουμοριστικά video, και «άπαιχτα» παιχνίδια που θα προκαλέσουν κόντρες στο τηλεοπτικό πλατό.

Η πιο τρελή, εθιστική παρέα της τηλεόρασης δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο!

 

Τη φετινή σεζόν, το «Δέστε Τους!» γίνεται 5 χρονών.

«Φέτος, νομίζω ότι είναι η χρονιά του ‘Δέστε Τους!’» δηλώνει ο Νίκος Μουτσινάς. «Η εκπομπή είναι πια πέντε χρονών. Μίλησε, όμως έχει να πει περισσότερα. Περπάτησε, αλλά πρέπει και να τρέξει! Η ιδιαιτερότητα της εκπομπής έχει να κάνει με την ειλικρίνεια. Δεν προσποιείται κάτι. Είμαστε τέσσερις άνθρωποι που εκφράζουμε τον εαυτό μας. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί, συζητάμε για πολλά. Φέτος, κάποια πρόσωπα θα τα ακούσουν χοντρά… Δεν πειράζει, το κάνουμε από αγάπη… Όχι ακριβώς από αγάπη γιατί είναι μία έντονη έννοια, τα κάνουμε όλα από συμπάθεια… Ούτε τρελή συμπάθεια… Τα κάνουμε όλα για την εκπομπή! Πάντως δεν έχουμε τίποτα προσωπικό με κανέναν. Δεν κυνηγάμε κανέναν. Αυτή η χρονιά θα έχει πολύ γέλιο… Άλλωστε αυτό είναι και το σήμα κατατεθέν μας: το χιούμορ. Θεωρούμε πολύ σημαντικό το να κάνουμε τον κόσμο να γελάει. Κι επειδή θα είναι λίγο δύσκολη η χρονιά, όπως και η προηγούμενη, όπως μάλλον και η επόμενη, εμείς θα είμαστε εδώ για να φτιάχνουμε τη διάθεση των ανθρώπων που μας βλέπουν».

 

Μαρία Ηλιάκη: «Πιστεύω πως αυτή η παρέα έχει πολύ χιούμορ και πολύ αυτοσαρκασμό. Με το χιούμορ πας παντού. Βέβαια δεν έχουμε όλοι το ίδιο χιούμορ και ίσως και αυτό να είναι το μυστικό της επιτυχίας του ‘Δέστε Τους!’».

 

Κατερίνα  Καινούργιου: «Είμαστε τέσσερις πολύ διαφορετικοί άνθρωποι που τους δένει κατά ένα μαγικό και πολύ ωραίο τρόπο το χιούμορ. Εκτός από το χιούμορ, όμως, αυτό που κυρίως δένει τη δική μας παρέα είναι η διαφορετικότητα του καθενός».

 

Γιώργος Δάσκαλος: «Για να δεθεί μια παρέα πρέπει να είναι όλοι ανοιχτοί και χαρούμενοι. Ο καθένας από εμάς τους τέσσερις κουβαλάει μια ιδιαίτερη τρέλα, την οποία ο άλλος μπορεί να αναγνωρίσει και να την κωδικοποιήσει».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ