Γρηγόρης vs Γκολεμά: Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε η τηλεοπτική κόντρα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:26
22/1/2016

Γρηγόρης vs Γκολεμά: Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε η τηλεοπτική κόντρα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αυτήν την τηλεοπτική συνάντηση την περιμέναμε πολύ αλλά μαχαίρια δεν βρήκαν τελικά. Γρηγόρης Αρναούτογλου vs Ντέπυ Γκολεμά. 

Ήταν μια συζήτηση χλιαρή, με το Γρηγόρη να προσπαθεί να μην την πει στην τηλεκριτικό και την Γκολεμά να προσπαθεί να την πει στο Γρηγόρη.

 

Τελικά, το τηλεοπτικό κοινό δεν συγκινήθηκε μέχρι δακρύων από την τηλεοπτική συνάντηση αλλά τα νούμερα ήταν αξιοπρεπή με το 2NightShow να κερδίζει 18,7% στο γενικό σύνολο.

Στις χρυσές ατάκες του Γρηγόρη από τη συνάντηση κρατάμε:

«Δεν θα μπω σε διαδικασία να σου την πω. Με προκαλείς και σου απαντάω. Εγώ πιο πολύ απαντάω, παρά ξεκινά τη συζήτηση. Έγινες εσύ παρουσιάστρια, μην γίνω εγώ τηλεκριτικός. Εσύ το ξεκίνησες».

«Είμαι περήφανος για τα ριάλιτι που έχω κάνει. Και για το Survivor και για τη Φάρμα. Κάνω όσο καλύτερες εκπομπές μπορώ. Αν δεν έχω δικαιώσει σαν τηλεθεάτρια, σου ζητάω συγγνώμη και το λέω χωρίς κανέναν εμπαιγμό. Έχω δικαιώσει πάρα πολύ κόσμο και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Αν δεν σου αρέσω σαν παρουσιαστής, πρέπει να σου πω ότι υπάρχουν άλλα… 149 κανάλια που μπορείς να δεις ότι θέλεις».

Loading the player ...

 

Η Γκολεμά περιορίστηκε στα:

«Θα κάνουμε την εκπομπή και μετά θα βγαίνεις σε άλλες εκπομπές και θα λες πάλι τα ίδια; Μην μου πεις ότι θέλεις να γίνει και τηλεκριτικός»;

 «Μου έχεις πει τέρατα. Είσαι περήφανος για τα ριάλιτι; Τι να σου πω αγόρι μου».

« Αυτό που πήγα εγώ δεν ήταν ριάλιτι, μην το συνεχίζεις… Δεν ήταν ριάλιτι αγοράκι μου, δεν ήταν ριάλιτι, εντάξει»;

«Θα σου έλεγα να κάνεις καλύτερες εκπομπές. Έχεις δικαιώσει πολύ κόσμο, αλλά καλό είναι να ζητάς και συγγνώμη. Για πρώτη φορά μια χαρά τα πήγαμε, τη δεύτερη θα… σκοτωθούμε».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ