Γιώργος Μαυρίδης: Δε φαντάζεσαι ποια έχει συμπαρουσιάστρια στη νέα εκπομπή [photos] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
19:20
28/11/2016

Γιώργος Μαυρίδης: Δε φαντάζεσαι ποια έχει συμπαρουσιάστρια στη νέα εκπομπή [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί το World Party να τελείωσε και οι δύο παρουσιαστές να ακολούθησαν χωριστούς τηλεοπτικούς δρόμους, όμως και οι δύο έχουν ήδη νέα projects στα σκαριά.

Ο μεν Σάκης Τανιμανίδης αναλαμβάνει το Survivor στον ΣΚΑϊ, ο δε Γιώργος Μαυρίδης ετοιμάζει την καινούρια του ταξιδιωτική εκπομπή «Στο δρόμο» με προορισμούς κυρίως εντός Ελλάδας για την οποία φέρεται να συζητά με δύο σταθμούς που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να την εντάξουν στο πρόγραμμά τους. 

Στο πλευρό του θα έχει τον Γιώργο Λέντζα, ο οποίος ήταν οπερατέρ στο World Party, ενώ επίσης θα εκτελεί χρέη «συμπαρουσιάστριας» η σκυλίτσα του Γιώργου, η Μόλι.

Μάλιστα, στην παραπάνω φωτογραφία που πόσταρε στο προφίλ του στο Instagram, έγραψε με μπόλικη δόση χιούμορ:

«Εμένα όταν μου έγινε η πρόταση μου είπαν ότι θα είμαι πρωταγωνιστρια και για αυτό δεχθηκα, δεν περίμενα ότι θα με τρέχουν σε βουνά και σε ποτάμια! #στοδρομο»

Οι τρεις τους θα ταξιδεύουν στην Ελλάδα με ένα παλιό βαν που έχουν επισκευάσει μόνοι τους και θα ζουν κυριολεκτικά μέσα σε αυτό.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ