Γιώργος Γιαννούτσος: Αγνώριστος σήμερα ο Μάκης από το “Εμείς και Εμείς”! [Φωτογραφίες] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:46
20/6/2019

Γιώργος Γιαννούτσος: Αγνώριστος σήμερα ο Μάκης από το “Εμείς και Εμείς”! [Φωτογραφίες]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί να το είδαμε για τέσσερα χρόνια να πρωταγωνιστεί στη μεγάλη επιτυχία του Μεγάλου καναλιού όμως η καριέρα του Γιώργου Γιανούτσου δεν είχε την εξέλιξη που θα περίμενε κανείς. 

Ο τηλεοπτικός Μάκης μας χάρισε μοναδικές στιγμές γέλιου στο «Εμείς κι εμείς» μαζί με όλη την παρέα του Μετς από το 1994 ως το 1998! 

Ο Γιώργος Γιαννούτσος, επέστρεψε θεατρικά πρωταγωνιστώντας στην παράσταση «Η μικρή μας Πόλη» στο θέατρο Λαμπέτη. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον ηθοποιό στη σκηνή, στην επίσημη πρεμιέρα πριν από μερικές ημέρες. 

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σε παραλία της Μυκόνου μαζί με τα παιδιά της αλλά χωρίς τον Θέμη Σοφό! [Φωτογραφίες]

«Η Μικρή μας Πόλη» είναι ένας ύμνος στην ζωή, στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και στην πολύτιμη αξία της κάθε στιγμής που ζούμε, όσο μικρή και ασήμαντη και αν φαίνεται.

Ο έρωτας, η φιλία, η ενηλικίωση, οι σχέσεις των γονιών με τα παιδιά τους, τα ατομικά και συλλογικά όνειρα της κοινωνίας, η απλή καθημερινή ζωή μιας πόλης, αλλά και όλος ο κύκλος της ζωής των ανθρώπων είναι τα θέματα πού διαπραγματεύεται με γλαφυρό, τρυφερό αλλά και αστείο τρόπο ο τιμημένος με το βραβείο Πούλιτζερ συγγραφέας Θόρντον Γουαϊλντερ σε ένα από τα πιο διάσημα έργα της παγκόσμιας δραματουργίας

Δείτε τις φωτογραφίες:

Γιώργος Μουλάς

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ