Γιατί πλάνταξε στο κλάμα η Λαμπίρη στο φινάλε της εκπομπής της [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:30
29/7/2016

Γιατί πλάνταξε στο κλάμα η Λαμπίρη στο φινάλε της εκπομπής της [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αυλαία έριξε σήμερα η πρωινή εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στο Epsilon «Με το Καλημέρα» κι όπως έχει ανακοινωθεί ήδη από το κανάλι, από τον Σεπτέμβριο η παρουσιάστρια μετακινείται στη 1 το μεσημέρι.

Οι συνεργάτες της θέλησαν να την ευχαριστήσουν για τη σεζόν και της έγραψαν μια κάρτα, της οποίας η αφιέρωση ήταν αρκετή για να κάνει την παρουσιάστρια να συγκινηθεί και να βάλει τα κλάματα.

«Χριστίνα μας η χρονιά που πέρασε μας έκανε να καταλάβουμε για τα καλά ότι τίποτα σε αυτή τη χρονιά δεν γίνεται τυχαία. Χαιρόμαστε που η ζωή μας έφερε μαζί σου όχι μόνο τηλεοπτικά, γίναμε παρέα, αγαπηθήκαμε περισσότερο, καταλάβαμε ο ένας τον άλλον καλύτερα, είπαμε τα σ’ αγαπώ, σ’ ευχαριστώ, σε καταλαβαίνω που έπρεπε, μα πάνω από όλα είπαμε το μαζί. Μαζί λοιπόν τον Σεπτέμβριο σε μία ακόμα περιπετειώδη διαδρομή, μαζί μα πάνω από όλα μαζί γιατί πρωτίστως εσύ μας κρατάς με τη ζεστασιά, το χαμόγελο και το νοιάξιμό σου. Είσαι η κεντρικιά της καρδιάς μας. Μαζί σου λοιπόν, η ομάδα σου.»

 

Στο κλείσιμο της εκπομπής η Λαμπίρη με δάκρυα στα μάτια είπε στο τηλεοπτικό κοινό:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για αυτό το υπέροχο ταξίδι που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια με μία τρομερή ταλαιπωρία από τις 3.30 στον αέρα. Αν δε μου ζητούσε το κανάλι, αν δε συζητούσαμε το μεσημεριανό, είχα αποφασίσει ότι θα το σταματήσω εντελώς φέτος. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ πια σωματικά και βιολογικά. Θα καταρρεύσω. Είστε πραγματική οικογένεια, θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα. Για την υποστήριξη, για τον αγώνα. Τον δύσκολο αγώνα που δώσαμε αυτά τα δύο χρόνια. Και αποδεικνύει με τον τρόπο που ολοκληρώνουμε τη χρονιά μας φέτος ότι προφανώς παίζει πολύ σημαντικό ρόλο να έχεις πολλά μέσα στη διάθεση σου, αλλά σε καμία περίπτωση δε φτάνει τους ίδιους τους ανθρώπους, την ψυχή. Η τηλεόραση θέλει πρώτα αγάπη και ψυχή. Αυτό εισπράττετε κι εσείς τόσα χρόνια από εμάς και σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Είμαι στον αέρα από το 2002. Έχουμε φτάσει αισίως στο 2016. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχουμε περάσει τόσα χρόνια. Κάθε μέρα νομίζω ότι ξεκινάω πρώτη φορά να είμαι στον αέρα. Αυτά τα δύο χρόνια στο Epsilon ήταν εξαιρετικά. Το έχω πει πολλές φορές ότι μου θύμισαν τα πρώτα μου χρόνια στο STAR που ήμασταν μέσα στο κέφι και τη διάθεση να κάνουμε καινούρια πράγματα. Κάποιες φορές το καταφέραμε πολύ καλά. Εμείς έχουμε κριτή τις τηλεθεάσεις φυσικά και την αγάπη σας. Κάποιες φορές λιγότερο, αλλά ποτέ δε χάσαμε τη χαρά μας, το δέσιμο μας, την αγάπη και την υποστήριξη που έχει ο ένας για τον άλλο.

 

Ολοκληρώνουμε λοιπόν την παρουσία μας στο πρωινό. Ξεκινάμε με πολλή αγωνία και πολλή χαρά το μεσημέρι πια. Από τον Σεπτέμβριο θα μας έχετε κοντά σας πρώτα ο Θεός στη 13.00, κάθε μέρα Δευτέρα με Παρασκευή. Έχω και τον τίτλο, αλλά δε θα τον αποκαλύψω ακόμα, είναι πολύ νωρίς, όχι δε θα πω τον τίτλο. Ελπίζω να είμαστε αυτή η ομάδα και πιο δυνατή. Ακόμα και αν δεν είμαστε, θέλω να ευχηθώ στα μέλη της ομάδας που θα αποχωρήσουν θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να έχουν έναν πολύ όμορφο δρόμο, πολύ όμορφη συνέχεια και να φτάσουν τόσο ψηλά, όσο το θέλουν οι ίδιοι. Σας αγαπώ απέραντα, σας ευχαριστώ για όλα».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ