Γιατί είπε όχι στο Your face sounds familiar η Μπουλέ | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
20:36
2/3/2016

Γιατί είπε "όχι" στο "Your face sounds familiar" η Μπουλέ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο


Ο τρίτος κύκλος του “Your face sounds familiar” ξεκινάει προσεχώς στον ANT1 και ενώβ αρκετοί θα ήταν οι διάσημοι που θα επιθυμούσαν να συμμετέχουν στο σόου, η Νάντια Μπουλέ ανήκει στην κατηγορία των celebrities που τους προτάθηκε να είναι και είπαν “όχι” στον σταθμό.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Εγώ» εξήγησε τους λόγους

«Δεν είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω. Το μόνο που θα ήθελα αυτήν τη στιγμή είναι να ήταν καλύτερη η κατάσταση της χώρας, να ήταν τα πράγμα-τα πιο ομαλά για όλους. Είναι τρομερά στενάχωρο να υπάρχει τόση ανεργία, στο δικό μου δε επαγγελματικό χώρο, δεν γνωρίζεις τι θα κάνεις έπειτα από τρεις μήνες.

Ζεις πάντα με ένα μεγάλο ερωτηματικό. Καθημερινά καταφθάνουν στη χώρα χιλιάδες μετανάστες που δεν ξέρουν ουσιαστικά τι να κάνουν και πού να πάνε, έχουμε μία κυβέρνηση που δεν μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις. Ευρύτερα υπάρχει ένα πολύ τεταμένο κλίμα. Με στεναχωρεί πολύ το ότι οι άνθρωποι της γενιάς μου αναγκάζονται να φύγουν από τη χώρα αναζητώντας τα όνειρα τους».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ