Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ρίχνει ευθύνες στους σεναριογράφους της Μουρμούρας | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:34
6/12/2016

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ρίχνει ευθύνες στους σεναριογράφους της Μουρμούρας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για τη σειρά "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα" μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιάνης Τσιμιτσέλης κι έριξε ευθύνες στους σεναριογράφους γι΄αδύναμους διαλόγους. 

Όπως μάλιστα είπε χαρακτηριστικά στο 7 ημέρες TV δε μπορούν να ειναι όλοι Παπαπέτρου, Ρέπας-Παπαθανασίου, Ρήγας ή Καπουτζίδης. 

Δανάη Επιθυμιάδη & Γιάννης Τσιμιτσέλης έκαναν ένα γρήγορο πέρασμα στην περσινή σεζόν του "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα". 

 «Η «Μουρμούρα» πρώτα απ’ όλα είναι από τα πιο δύσκολα σίριαλ καθώς είναι ένα στιλ επιθεώρησης. Είναι μεγάλη η έκθεση γιατί πρέπει να κρατήσεις το ενδιαφέρον του κόσμου σε όλα τα λεπτά της σκηνής, όπου υπάρχουν μονό δυο άνθρωποι. Είναι θετική η ανάμνηση μου, αλλά σεναριακά το πράγμα θα μπορούσε να έχει πάει καλύτερα. Αλλά και, από την άλλη, όταν υπάρχει μια ομάδα σεναριογράφων που έχει γράψει τόσα επεισόδια, είναι δύσκολο να μπορεί να γραφεί συνεχώς επιτυχημένους διάλογους. Και η αλήθεια είναι πως το σενάριο είναι ένα πράγμα για το οποίο πάσχουμε στην Ελλάδα, θέλει μαεστρία και προσοχή. Ο Λευτέρης Παπαπέτρου, οι Ρέππας – Παπαθανασίου, ο Ρήγας, ο Καπουτζίδης μπορούν να το πετύχουν αυτό σε μόνιμη βάση. Είναι λίγοι αυτοί που μπορούν να κουμαντάρουν το γράψιμο τους»

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ