Γιάννης Μπέζος για τον gay ρόλο: «Τα ίδια έλεγαν και για τους «Απαράδεκτους» [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:38
5/10/2015

Γιάννης Μπέζος για τον gay ρόλο: «Τα ίδια έλεγαν και για τους «Απαράδεκτους» [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ο Γιάννης Μπέζος έγραψε ιστορία υποδυόμενος τον gay Γιάννη στους κλασικούς «Απαράδεκτους» και φέτος θα υποδυθεί τον gay σύντροφο του Πέτρου Φιλιππίδη στη νέα σειρά του Alpha «Μη με σκας».

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Happy Day για το νέο του ρόλο λέγοντας πως τα ίδια που γράφονται τώρα για τη σειρά λέγονταν και τότε στην εποχή των «Απαράδεκτων»:

«Νομίζω ότι οι θεατές είναι έτοιμοι να δεχτούν κάτι εάν αυτό τους μιλάει αληθινά. Πολλές φορές οι θεατές φοβούνται τέτοιες καταστάσεις γιατί θα τους επηρεάσουν και καλά ή θα επηρεάσουν τα παιδιά. Τα παιδιά δεν επηρεάζονται τόσο εύκολα όσο νομίζουμε. Είναι πιο υποψιασμένα από εμάς τους παλαιότερους. Ξέρετε στην εποχή μας αυτά νομίζω ότι είναι ταμπού πιο πολύ που απασχολούν εμάς που θα ασχοληθούμε με αυτό, παρά τους θεατές. Τα ίδια λέγαν και τότε που κάναμε τους «Απαράδεκτους» και έχουν περάσει 25 χρόνια».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ