Για πρώτη φορά: Η ενόχληση της Σκορδά για το ρετούς στο Λιάγκα! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:35
29/1/2016

Για πρώτη φορά: Η ενόχληση της Σκορδά για το ρετούς στο Λιάγκα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πριν λίγο καιρό, το περιοδικό Down Town, όπως όλοι θυμόμαστε, είχε επιτεθεί στον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή όσα είχε δηλώσει για το ρετούς που κάνουν τα περιοδικά.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Τότε, το περιοδικό είχε εξώφυλλο τον παρουσιαστή σε ένα κορμί... φέτες, ενώ αυτή την εβδομάδα επιστρέφει με νέα επίθεση τόσο σε εκείνον όσο και στη Φαίη Σκορδά για τα σχόλια που κάνουν για τους celebrities.


Κι ενώ ο Λιάγκας δε συνηθίζει να απαντά στις επιθέσεις που δέχεται, αυτή τη φορά – και με μεγάλη καθυστέρηση – απάντησε στο περιοδικό Down Town. Αν και από αλλού το περιμέναμε, και από αλλού μάς ήρθε το ξέσπασμα, αφού η Σκορδά δεν έκρυψε στον “αέρα” της εκπομπής, την έντονη ενόχληση της.

 

Όταν κάποια στιγμή η κουβέντα πήγε στο ρετούς, ο Λιάγκας είπε:

 

«Γιατί αυτό που έκαναν με εμένα που με έβγαλαν φέτες σε εξώφυλλο, δεν ήταν κακό το ρετούς; Ήθελα εγώ να ήμουν έτσι; Θα με κοίταγα στον καθρέφτη και θα τρόμαζα! Γιατί είδα και… όλο το σώμα».

 

«Εκείνο άλλο είναι. Εμμονή είναι όχι ρετούς!» ανταπάντησε η σύζυγος, με τον παρουσιαστή να τη ρωτά: «Γιατί δεν σου άρεσε;»

 

Και η απάντηση της μας εξέπληξε: «Δεν μου άρεσε η ιδέα!» και κατέληξε η Φαίη: «Δε μπορώ να έχω τη δική μου γνώμη;».

 

Πάντως, το “θύμα” είχε αντίθετη γνώμη, αφού τη βρήκε καλή ιδέα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ