Για πρώτη φορά η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για την πτώση της τηλεθέασης | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:09
1/12/2016

Για πρώτη φορά η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για την πτώση της τηλεθέασης

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δε δίνει συχνά συνεντεύξεις, αλλά όταν το κάνει πάντα έχουν ενδιαφέρον όλα όσα έχει να πει η Ελένη Μενεγάκη, η οποία φέτος δίνει το «παρών» για 22η συνεχόμενη σεζόν στο καθημερινό.

Ωστόσο, φέτος τα νούμερα της εκπομπής είναι χαμηλότερα από το συνηθισμένο με αποτέλεσμα να έχει χυθεί πολύ μελάνι και... χολή γύρω από την παρουσιάστρια.

Συνεπώς στη συνέντευξη που έδωσε η Ελένη Μενεγάκη στο περιοδικό Down Town δε γινόταν η συζήτηση να μη πάει και σε αυτό το θέμα αφού οι τηλεθεάσεις κινούν τα νήματα στα κανάλια: 

Ζούμε τις εποχές που το κοινό γυρνάει την πλάτη στην τηλεόραση και στις εκπομπές. Το πιστεύεις;

«Έχω δει τα πάντα όλα αυτά τα χρόνια. Έχω ζήσει εποχές με επιτυχίες, με τρελά νούμερα τηλεθέασης και εποχές που δεν ήταν όλα εύκολα και ωραία. Θεωρώ ότι το φετινό ξεκίνημα είχε προβλήματα που αντιμετώπισε η ίδια η τηλεόραση, και μάλιστα τα αντιμετώπισε για πρώτη φορά. Τώρα που συμπληρώνονται  δυο μήνες και τα πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά, βλέπω ότι ο κόσμος επιστρέφει σιγά σιγά στις αγαπημένες του εκπομπές.»

Είχα την εντύπωση ότι πάντα ήσουν ψύχραιμη. 

«Είμαι ψύχραιμη, είναι θέμα εμπειρίας. Έχω ζήσει και μεγάλες βουτιές και τεράστιες επιτυχίες, άρα πως να μην είμαι ψύχραιμη.»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ