Γερμανού: Τρελό ξεκατίνιασμα με φίλο στο Twitter | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:50
7/1/2013

Γερμανού: Τρελό ξεκατίνιασμα με φίλο στο Twitter

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δεν πρέπει να είναι και σε τρελά κέφια η Ναταλία Γερμανού τον τελευταίο καιρό, η οποία ήρθε και «πλακώθηκε» στο Twitter με έναν follower της.

 

Και μπορεί η Ναταλία να μας έχει συνηθίσει να είναι άνετη στα σχόλια που κάνουν για την ηλικία της και η ίδια να σατιρίζει τον εαυτό της, δε συνέβη το ίδιο το βράδυ της Κυριακής με τον... boobschicken.

Ο άνδρας «στήθη κοτόπουλου» της έγραψε ότι από κοντά μοιάζει με... «80 χρονών» και η Γερμανού του απάντησε με αιχμηρό ύφος «Πόσο πικρό να μου το λέει αυτό ένας άνδρας με στήθος μεγαλύτερο από το δικό μου... Πληγώθηκα». Αυτό ήταν. Το διαδικτυακό ξεκατίνιασμα μόλις άρχισε.

«Δεν το είπα να σε πληγώσω. Στα αρχ*δ*α μου σε γράφω. Απλά όταν σε είδα στο bungalow έμεινα μ*λ*κ*ς από τις ρυτίδες», της απάντησε  ο follower και η παρουσιάστρια τον κάλεσε να πάει ξανά στο κλαμπ για να δει από κοντά τις... νέες ρυτίδες της

Ο άγνωστος άνδρας (αφού δεν την γουστάρει, γιατί την ακολουθεί στο Twitter;) δε σταμάτησε εκεί κι άρχισε να της την λέει για τις μουσικές της επιλογές.

«Την τελευταία φορά που ήρθα, έπαιζες απαράδεκτα ανακατεμένα βλαχοελληνικά κομμάτια και ήταν άδειο το μαγαζί. Δεν ψήνω». Η Γερμανού, ευτυχώς, δεν «ψήθηκε» για συνέχεια στον τσακωμό και τον καληνύχτισε.

«Αν και το αβατάρ σου με προδιαθέτει για πολύ γέλιο ακόμη, η εμπάθεια σου βγάζει μάτι. Και έπληξα λίγο. Αντίο βυζιά κοτόπουλου».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ