Γερμανού: Το μεγάλο λάθος που παραδέχεται πως έκανε με τη Σπυροπούλου | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:39
4/3/2016

Γερμανού: Το μεγάλο λάθος που παραδέχεται πως έκανε με τη Σπυροπούλου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πριν μερικά χρόνια η Ναταλία Γερμανού κι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνεργάστηκαν στο “Μες στην καλή χαρά” και οι φήμες έδιναν κι έπαιρναν σχετικά με το πώς ήταν οι σχέσεις τους, ένα θέμα που δεν έχει σταματήσει να ανακυκλώνεται κατά καιρούς ακόμα και σήμερα.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Σε συνέντευξή της στο yupii, η Ναταλία Γερμανού μίλησε για την Κωνσταντίνα και πώς της φαίνεται ως κεντρική παρουσιάστρια:

 

 

«Εγώ το είπα και στην ίδια την Κωνσταντίνα. Έχει χαλαρώσει πολύ, έχει αλλάξει. Τα πρώτα χρόνια, αν το καλοσκεφτείς, ήταν φοβισμένη και είναι ανθρώπινο. Και η άμυνα πολλών ανθρώπων είναι να γίνονται επιθετικοί. Αυτός είναι ο τρόπος να οχυρώσουν τη δικιά τους ψυχή. Είναι όμως πολύ διαφορετική τώρα. Κάνει την εκπομπή της με άλλο τρόπο. Είναι πολύ αλλιώτικη από ότι ήταν πριν τρία χρόνια. Εντάξει, όλοι έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας. Όλοι έχουμε υπάρξει κατά περιόδους πιο νευρικοί»

Στη συνέχεια όμως, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη μεταξύ τους συνεργασία ίσως πιο ανοικτά από ποτέ και όσα λέει έχουν πραγματικό ενδιαφέρον:

«Δεν τη βοήθησαν οι συγκυρίες. Ούτε εμείς τη βοηθήσαμε ως ομάδα. Για να είμαστε ειλικρινείς... Δεν θα πω ήμασταν σαν... Ήμασταν εμείς συσπειρωμένοι και την είχαμε μόνη της. Ήταν σαν να είχαμε συσπειρωθεί εναντίον της.

Που δεν μας τιμά ιδιαίτερα αυτό, αλλά περασμένα ξεχασμένα όλα αυτά. Το 2012 γίνανε αυτά ή 2013, ούτε θυμάμαι. Ας τα αφήσουμε πίσω μας. Γιατί κι εκείνη είναι άνθρωπος που λέει “Θέλω να τα αφήνω πίσω μου όλα τα παλιά, χωρίς να κρατάω αρνητικά συναισθήματα για κανένα”. Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ