Γερμανού: Την έκανε ο Λιάγκας να αναποδογυρίσει τραπέζι από τα νεύρα! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:43
18/1/2016

Γερμανού: Την έκανε ο Λιάγκας να αναποδογυρίσει τραπέζι από τα νεύρα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πριν λίγο καιρό, η Ναταλία γερμανού είχε παραδεχθεί ότι αναποδογύρισε μέχρι και τραπέζι, όταν άκουσε κάποια σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για την προσωπική της ζωή. 

Τώρα, η παρουσιάστρια εξηγεί στο περιοδικό People, τι ήταν εκείνο που σχολίασε ο Λιάγκας και την έκανε να χάσει την ψυχραιμία της.

 

 

 «Αναφέρθηκε στην προσωπική μου ζωή και σε έναν άνθρωπο που είναι εντελώς εκτός του χώρου της showbiz. Όλοι εμείς που δουλεύουμε στην τηλεόραση και κάνουμε πλακίτσα με τους celebrities πρέπει να καταλάβουμε πως εκείνοι που επέλεξαν να είναι εκτός χώρου δεν επιθυμούν τέτοιου είδους σχολιασμό» αρκείται να πει στο περιοδικό.

 

Και παραδέχεται ότι στο παρελθόν έχουν διαστρεβλωθεί δηλώσεις της, πράγμα που την απογοήτευσε.

«Γενικά, έχω εμπιστοσύνη στους δημοσιογράφους. Έχουν υπάρξει, όμως, φορές που έχω πει πράγματα για την προσωπική μου ζωή, τα οποία γράφτηκαν διαφορετικά και έδωσαν λανθασμένο νόημα. Το αποτέλεσμα με απογοήτευσε, αλλά δεν έκανα τίποτα παραπάνω. Πιστεύω πως τα τελευταία πέντε-έξι χρόνια οι δημοσιογράφοι ενδιαφέρονται περισσότερο να μάθουν με ποιον τα έχω και πόσα χρόνια είναι μικρότερός μου» λέει γελώντας.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ