Γερμανού για Σπυροπούλου: Την κοιτούσαμε με μισό μάτι [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:38
7/4/2016

Γερμανού για Σπυροπούλου: "Την κοιτούσαμε με μισό μάτι" [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη στο "Βράδυ" της Τετάρτης 6 Απριλίου ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μεταξύ όσων συζήτησε με τον Πέτρο Κωστόπουλο, ήταν και η συνεργασία της με τη Ναταλία Γερμανού στο “Μες στην καλή χαρά”.

Επειδή τότε είχαν ακουστεί πολλά για τη σχέση τους και τα περισσότερα μάλλον αρνητικά ήταν, η Σπυροπούλου είπε χθες:

«Τη Ναταλία τη δικαιολογώ πάρα πολύ. Δηλαδή μπορεί εγώ στη θέση της να αντιδρούσα και χειρότερα, γιατί ήμουν υπερβολική σε κάποια σημεία.»

 

Με τη σειρά της σήμερα στο NaMaSte, η Ναταλία Γερμανού είπε χαρακτηριστικά:

«Εκείνη τη χρονιά, την τελευταία που ήμουν στο «Μες στην καλή χαρά», την πρώτη χρονιά της Κωνσταντίνας, πιστεύω ότι και οι δύο δεν είχαμε περάσει καλά. Ούτε εκείνη είχε περάσει καλά και δεν το λέω για να κάνω την καλή. Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Για την Κωνσταντίνα ήταν το ξεκίνημα της. Αισθανόταν, είμαι βέβαιη, ένα εχθρικό περιβάλλον, από όλους μας, την κοιτούσαμε με μισό μάτι και η άμυνα της τής έβγαινε σε συμπεριφορά aggressive. Ο κάθε άνθρωπος αμύνεται με άλλο τρόπο. Όσο εκείνη αμυνόταν επιτιθέμενη, τόσο εμείς... μόνο ο Θέμης ήταν πιο cool και συγκαταβατικός μαζί της και πιο καλόκαρδος. Οι υπόλοιποι ήμασταν, άστα να πάνε. Είχαμε τυπικές σχέσεις. Δεν τσακωθήκαμε σε καμία στιγμή της συνεργασίας μας. Τελείωσε η σεζόν απολύτως επαγγελματικά και από τις δυο μας, αλλά ήταν μια δύσκολη χρονιά».

Και με αφορμή ερώτηση συνεργάτη της συμπλήρωσε:

«Αισθανθήκαμε ότι ήταν ένα πρόσωπο στο οποίο πίστευε πάρα πολύ το κανάλι. Κάθε κανάλι έχει δύο τρία πρόσωπα. Είναι μόνο η Κωνσταντίνα; Ο Alpha δεν πιστεύει στην Κατερίνα Καινούργιου σαν νέα παρουσιάστρια; Ο ΑΝΤ1 δεν πιστεύει στον Δημήτρη Ουγγαρέζο; Κάθε κανάλι έχει παρουσιαστές που πιστεύει και τους κρατά σαν αγαπημένα παιδιά, σαν άσσους στο μανίκι και ποντάρει σε αυτούς. Νιώθαμε και ξέραμε ότι ήταν από τα δυνατά χαρτιά του καναλιού, την «χτίζαν» σαν παρουσιάστρια για να έχουν για το μέλλον.»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ